Il poti lasa linistit.
Cauta pe Google: "numele filmului" si la sfarsit adaugi: "online subtitrat".
Pentru VLC: Dai sus la "Media", pe urma la Open (Advanced), alegi "Adauga", selectezi filmul, bifezi "Foloseste un fisier de subtitluri", dai "Rasfoieste", selectezi subtitrare. In final dai click pe "Reda".
Succes.
Ai avea mai multe variante. Mie de obicei mi se stingea daca ajungea la o temperatura mai ridicata... Incearca sa il cureti de praf, sa incerci un cooler extern sau ai putea sa il scanezi de virusi, malware, spyware.
E curatat de praf, antivirusul il am cu licenta cumparat, cu cooler extern scade 2 grade. Crezi ca il afecteaza daca il las asaa?
Laptop-ul nu va fi afectat. In caz ca ajunge la o temperatura ridica, se va stinge automat. Daca pe tine nu te deranjeaza daca incetineste alte aplicatii, atunci poti sa stai linistit.
Nu laptopul merge excelent. nu se blocheaza. deci il las asa nu? Auzi poti sa imi dai si mie un site de unde pot downloada filme direct cu subtitrare sau si fara. Daca daca este fara explica-mi te rog cum bag subtitrarile in vlc?
Il poti lasa linistit.
Cauta pe Google: "numele filmului" si la sfarsit adaugi: "online subtitrat".
Pentru VLC: Dai sus la "Media", pe urma la Open (Advanced), alegi "Adauga", selectezi filmul, bifezi "Foloseste un fisier de subtitluri", dai "Rasfoieste", selectezi subtitrare. In final dai click pe "Reda".
Succes.