| vladlove123 a întrebat:

UrgentTPU, am o problema zic eu cu laptopul meu. Procesorul cand am 3 pagini de internet deschise si messul imi ajunge la 70 de grade, iar cu padu-l pus 68. Coolerul merge non stop deci nu se opreste. Sa il las asa? Il afecteaza? Laptopul e fujitsu Siemens v5535, Intel celeron 1.8 ghz.

Răspuns Câştigător
| NotToday a răspuns:

Il poti lasa linistit.
Cauta pe Google: "numele filmului" si la sfarsit adaugi: "online subtitrat".
Pentru VLC: Dai sus la "Media", pe urma la Open (Advanced), alegi "Adauga", selectezi filmul, bifezi "Foloseste un fisier de subtitluri", dai "Rasfoieste", selectezi subtitrare. In final dai click pe "Reda".
Succes.

5 răspunsuri:
| NotToday a răspuns:

Ai avea mai multe variante. Mie de obicei mi se stingea daca ajungea la o temperatura mai ridicata... Incearca sa il cureti de praf, sa incerci un cooler extern sau ai putea sa il scanezi de virusi, malware, spyware. happy

| vladlove123 explică (pentru NotToday):

E curatat de praf, antivirusul il am cu licenta cumparat, cu cooler extern scade 2 grade. Crezi ca il afecteaza daca il las asaa?

| NotToday a răspuns (pentru vladlove123):

Laptop-ul nu va fi afectat. In caz ca ajunge la o temperatura ridica, se va stinge automat. Daca pe tine nu te deranjeaza daca incetineste alte aplicatii, atunci poti sa stai linistit.

| vladlove123 explică (pentru NotToday):

Nu laptopul merge excelent. nu se blocheaza. deci il las asa nu? Auzi poti sa imi dai si mie un site de unde pot downloada filme direct cu subtitrare sau si fara. Daca daca este fara explica-mi te rog cum bag subtitrarile in vlc?

| NotToday a răspuns (pentru vladlove123):

Il poti lasa linistit.
Cauta pe Google: "numele filmului" si la sfarsit adaugi: "online subtitrat".
Pentru VLC: Dai sus la "Media", pe urma la Open (Advanced), alegi "Adauga", selectezi filmul, bifezi "Foloseste un fisier de subtitluri", dai "Rasfoieste", selectezi subtitrare. In final dai click pe "Reda".
Succes.

| Maestronos a răspuns:

Vorbeste cu cei de la garantie daca mai e in garantie.