Pai merge greu, da. Ca orice internet prin stick. Toate au viteza mica, degeaba.
Pai nah eu il vreau pentru youtube, e-mail, mess si pentru search-uri pentru referate si alte alea! dar cand am sa vin acasa in weekend-uri am sa conectez laptopul la netul prin fibra scot filme ca nah sunt constienta ca nu pot sa scot prin stick-ul ala filme! acasa scot filmele cu 6 MB/s si albumele de muzica 8MB/S! merci baieti pentru ajutor!
Sincer sa iti zic, eu il am si il folosesc cand plec pe la mare, munte etc. Ce sa zic de el, ca orice alt stick are o viteza mica (adica este mai mult pentru de-astea powerpoint, excel, word, fisierele de tip. txt si altele. si pentru a descarca poze ) Pe scurt nu este un internet pe care poti juca jocuri online sau vedea filmulete pe youtube (asa de rapid ca un internet normal)... Si sincer sa iti zic nu merge foarte greu... merge chiar bine (comparand cu celelalte stick-uri la care platesti de iti sar capacele si au o viteza de mai bine nu intri pe net ) Deci in concluzie daca il folosesti mai mult pentru facultate (descarcat fisiera si altele) merita. Funda
Lofot întreabă: