Mi-ar placea, dar factura de curent o sa urle. Sincer am jucat la o cunostinta bf4, dar nu erau monitoarele atat de mari, iar spatiile acelea sincer te deranjeala la inceput, dar cu timpul nu le mai observi
Mituri. Un monitor LED consuma maxim 35-40W. Discutam de dimensiuni normale, nu de 60 de inchi. Ca sa iti duca pe trei monitoare, ai nevoie macar de un SLI/Crossfire de doua placi high-end, de unde un consum suplimentar de vreo 300-400W fata de ceva mai decent asa. Hai sa zicem 400+2X40W, rotunjim la 500W. 1 KW in doua ore. Sa presupunem ca te-ai juca 20 de ore pe saptamana, deci 10 KW pe saptamana.40 pe luna. 40*0.6=24RON. Wow, ce mai urla.
Daca ai fi folosit 2 monitoare pana acum, 3 nu ti s-ar mai fi parut aiurea.
Depinde de nevoi. Mai multe monitoare is misto pentru gimnastica la git.
. depinde acum. la cele 3 matahale din video, da. te ia dracu" daca stai sa te uici dintr-o parte in alta. multi am vazut ca renuntau la 2 monitoare, dar luau unu lung rau. acelasi rahat dar macar era mai frumos. ce am vazut odata un prost de prost. avea 6 monitoare. 3 peste 3. asa uratenie nu am vazut in viata mea. spatiile alea urate, vai de mine. cand se juca, tinta care era in mijloc nici nu se vedea naiba . prost cu bani ce sa ii faci. daca eram in locul lui cu atatia bani, luam o matahal de tv cat peretele dar nu prostiile alea. fiecare cu cat il duce capul
Posibil sa iesi mai bine la consum cu nspe mici in loc de unul mare, lol. De parca la astia ar mai conta consumul...
profil6568923 întreabă:
alexandrahvf întreabă: