Nu știu cum să îți spun ție și tuturor celor care folosesc și se bazează prea mult pe internet și pe site-urile din el: nu vă puneți toată nădejdea în internet!
Softul este așa cum îi este numele: ușor, fin, lipsit de rezistență și stabilitate. Așa sunt toate site-urile și chiar tot internetul.
Și după ce că dă erori, multe site-uri sunt greu accesibile, de zici că au fost făcute cu picioarele nu cu capul. Toți țăranii s-au făcut IT-iști. Când vrei să rezolvi o problemă apărută pe un site este aproape imposibil să o rezolvi rapid; de multe ori nici nu se poate rezolva. Așa se explică că un singur om este nevoit să își facă conturi de fiecare dată când intră pe un site.
Oamenii trebuie să privească internetul și tot ce este în el cu ușurătate și să nu se încreadă în el; chiar și dacă site-ul aparține guvernului. Sunt multe site-uri parcă făcute să te încurce și nu să-ți ușureze navigarea pe ele. Internetul trebuie să fie doar de distracție; și poate nici de distracție, pentru că oricând distracția poate să te facă să dai cu pc-ul de pământ. Internetul este doar un lucru să-ți mănânce timpul.
Da, unii câștigă bani pe treaba asta; dar și acei ingineri care au constituit blocurile din Turcia și s-au dărâmat peste oameni au câștigat bani de pe munca lor. Ca acei ingineri sunt toți cei care câștigă bani de pe internet. Nu te mira că nu te poți loga pe un site sau că nu ști ce să faci când apar probleme. Pentru că repet: internetul este doar pierdere de timp. Pentru că mai sunt oameni care au nevoie de ajutor, de aceea mai intru din când în când aici. Nici telefonul de pe care scriu, chiar dacă nu este nici prea vechi și nici prea nou, nici prea performant dar nici considerat prea slab (Xiaomi Redmi Note 11 Pro) îmi da erori dacă mai deschid o altă aplicație pentru a folosi copy&paste.
Facebook s-a îmbogățit nu pentru calitatea site-ului, ci pentru numărul de membri. Ce dacă autorul site-ului este bogat: asta nu înseamnă că face lucru de calitate.
Modificările în funcționalitatea aplicațiilor și platformelor online pot fi adesea personalizate pentru diferite regiuni sau grupuri de utilizatori și pot varia în timp. Este posibil ca anumite caracteristici sau setări să fie ajustate sau să se schimbe complet dintr-un update la altul.
Dacă întâmpini o problemă specifică cu o anumită funcție pe Facebook, este întotdeauna recomandabil să consulți secțiunea de ajutor sau suport a platformei sau să te adresezi comunității Facebook pentru asistență sau clarificări. De asemenea, îți poți actualiza și setările de confidențialitate pentru a ajusta modul în care alți utilizatori te pot contacta.