Eu am lvl 97 in curand 98 am cate un animal din fiecare in afaraa de tigru alb :D am toate spatiile :D si 2, 528, 099 bani si credite am doar 1900:-? atat :*
http://ramoalexa.hi5.com
La barn buddy nivelul 65 si am 11 locuri unde sa plantez, 9 animale diferite. app cea/cel care a zis ca este la nivelul 10 si are toate spatiile alea in care se planteaza minte! pentru ca nu se poate sa ai toate spatiile libere doar de la niv 10. in primul rand iti trebuie doar pentru una 15. ooo de coins aproximativ iar apoi creste si nu poate sa faca asa ceva. iar spatiile le poti cumpara pe timp ce treci nivele.deci mai si mint unii.
Am la barnbuddy lvl 156, 24 de spatii, un semn, un igluu pentru caine, o casa de craciun, un "Red Barn", 37 de animale(2 proci, 2 oi, 2 capre nubiene, 2 Emu, 4 lame, 3 elefanti, 4 tauri, 3 gaini, o gasca, o rata, 2 cocosi, o vaca, un panda, un trigru, un caine, 2 canguri), un brad, un om de zapada, 1, 525, 517 banuti galbeni, 4, 621 banuti rosii, cupe la toate florile. iar la FaceBook lvl 10, 2 scaune, o bicicleta, 2 oi, un ursulet, o rata, o masa, 2 caisi, un lamai, un prun, un portocal, un copac JackFruit, un copac glumohar, 2 ciresi, un artar rosu si 112 spatii