La Barn Buddy sunt la nivelul 110, 36 vecini, 23 parcele, semn, 21 animale, si joc din Mai
Salut eu am lvl 172 toate pamanturile si aproximativ 67-68 de animale. Pe toate pamanturile plantez numi orchid:X. Nu a joc farmvilla si 1, 986. 461 banuti galbeni
Bar buddy am nivelul 46 am 7 animale diferite, am 12 spati, si am vreo 1, 000(pentru ca imi strang bani in hambar ca sa pot sa-mi iau animele)
Eu am level la Barn Buddy=237 si am 136 de animale aproape dar Farm Vile am jucat dar nu imi place
Pai sa o luam cu inceputul eu am 309 level toate spatiile de pamant cupele la toate florile inclusiv alea speciale si toate animalele inclusiv alea speciale si joc de app un an daca nu chiar mai mult nu e gluma daca puteam punea pza
Eu joc barn buddy pe hi5 si am lev 122 il am pe cel mic si am peste 30 de animale pe cel mare am lev 132si am peste 90 de animale nu va mint am 0 credits am animale speciale cupa la tot mai ales la flori speciale
Sall eu am level 145 la barn buddy si sunt activ add me nume de facebook Andrey Daniel
Ehe am level 302 spre 303 si toate animalele si in jur de 20 de mil la bani coins si vreo 12.000 de credite
Eu la barn buddy am lv 41 aproape 42, am un porc doua oi o gasca un caine si un cal si 60 de prieteni
Am si eu nevoie de vecinii cine vrea sa dea click aici http://apps.facebook.com/......barnbuddy/
Buna. As vrea sa ma ajutati cu o problema la acest joc Burn Buddy. Am ajuns la nivelul 50, am 2 porci, o gasca, o capra, o oaie si 13 patratele. Am 46 de vecini si as dori sa scap de 2 vecini deoarece ma enerveaza rau. i-am sters din lista de prieteni, le-am blocat hi5-urile ca sa nu-mi mai poata vizualiza hi5-ul, dar tot degeaba. va rog ajutati-ma sau dati-mi un sfat :*. Apropo sunteti enervanti cu punctele de suspensie...si cu prescurtarile x(