| doraz a întrebat:

Va merge facebook-ul? Eu am incercate de pe Chrome si de pe Opera si nu se incarca deloc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă eşti pe RDS au probleme, practic FB este singura pagină care nu se încarcă pe conexiunea lor. Cred că au setat un firewall aiurea. Mai aşteaptă, e probabil să rezolve problema. Până atunci poate poţi pune mâna pe o carte...

| doraz explică (pentru anonim_4396):

Crede-ma ca citesc carti si fara sa ma sfatuiasca cineva. Oricum, mersi. Intr-adevar, am net de la RDS, acum vad ca e ok adica merge. Am sters cookies si arhiva si am folosit CCleaner (am citit tot pe TPU). Nu sunt facebook addict, insa cred ca majoritatea atunci cand stiu ca nu le merge ceva se framanta si ma gandeam ca poate nu voi mai putea accesa nimic.

9 răspunsuri:
| daηă a răspuns:

La mine merge perfect thinking

| pwp a răspuns:

Al meu merge...

| iubescbulldogii a răspuns:

Salut. Incearca sa iti descarci browserul Safari, eu am si doar acolo imi merge facebook-ul.

| tdy a răspuns:

Daca nu ai conectiune dar asta cred ca ai sau dupa ce ai dat pre multe like sau share te opreste pentru 30 de zileee
incearca si de pe tel sau la altcineva

| doraz explică (pentru tdy):

Nu se incarca deloc, nu ca nu merge sa ma loghez. Intru pe facebook.com se incarca mult si dupa aia spune "This webpage is not available"

| tdy a răspuns (pentru doraz):

Da ai dat prea multe like sau share si teo dat afara pentru 30 de zile sau mai putin
asta-i mi s-a intamplat si mie cand imi dadea asa

| Phantom933 a răspuns:

Merge facebook-ul. daca e pe telefon e din cauza ultimei actualizarii care e praf. Daca e pe PC incearca pe explorer. daca nu merge da un rr la PC. funda?

| antman a răspuns:

Nici mie nu imi merge!