Nu a mers la nimeni pret de 10 minute.Au cazut cateva servere yahoo.problema s-a rezolvat. funda?
Da, acum merge dar intr-o zi nu mergea. Imi aparea "We can`t sign you..." Bine ca acum e OK.
A picat loginul pe US al yahoo. O sa revina in curand. Poti sa il folosesti din mail sau de pe telefon fara probleme.
DA depinde ce yahoo yahoo2009, 2010 sau 2011 merge dar sub 2009 nu stiu sigur dar da cred ca merg si alea 94%cred ca merg si alea
Funda? va rog te rog
Acum 5-10 minute nu imi mergea acum merge! incearca si tu acum ca poate iti merge! fundita?
Imi merge dar am facut asta : messenger-> connection -> conect via proxy server -> socks proxy -> si am luat de aici server name si numar port : http://sockslist.net/.
Nu merge nicaieri; am incercat sa vorbesc in Canada si in Franta si nicaieri nu merge. Mi-au spus prietenii de acolo ca de cateva ore e problema asta. Oare SOPA si PIPA or avea vreun amestec?
A cum 5 minute am avut probleme imi zicea ca nu e internetul acivat dar l-am dezactivat l-am activat din nou si a mers.