| 3TeoDora3 a întrebat:

Va rog ajutaati-ma cand imi deschid aparatul digital kodak imi zici lens error 17, 27 si apoi se inchide ce e de facut dau fundita vot ce vreti voi numai help mycrying(

4 răspunsuri:
| albertosso a răspuns:

Omg! :O:O: CE ai facut cu aparatul foto? Depinde ce tip de aparat ai: Daca este unul DSLR ( cu obiectiv cat casa) atunci eroare poate sa fie de la conectarea obiectivului, adi ca sa nu faca contact. Daca este compact camera atunci s-a dus... undeva.laughing ( inseamna ca s-au stricat motorasele de la obiectiv) Poti sa scapi mai usor daca cumva s-a stricat softul. In cazul asta trebuie resoftat dar daca cumva este ceva stricat fizic, arunci aparatul pentru ca o sa te coste reparatul mai mult decat valuarea aparatului in sine.happy eventual cauta si tu aparatul pe net si da un link ca sa vad ce tip de aparat este.

| albertosso a răspuns (pentru 3TeoDora3):

Ouch... cred ca ai incurcat-o. Nu e DSLR. DEci poate fi o problema de soft ori ceva s-a intamplat cu motorasele obiectivului daca iti da eroarea asta. NU poti sa rezolvi decat la service / reprezentanta Kodak si o sa coste mult. Deci mai bine i-ati un aparat nou ca oricum acesta ( dupa performante ) este si putin mai vechi. Ai un motiv sa iti doresti ceva de craciun.happy... succes

| claudiu11re a răspuns:

Numai daca te duci cu el la reparat ca e de la el...