Intri normal in laptop, nu pe Guest.Aoi daca vede wirellesul.deschizi o ppagina a intamplare.iti va fi afisat ca nu s-a putut conecta la serverul proxy.
Mergi in control panel-internet option-conections-LAN setting si acolo debifezi server proxy. Dai Aplly si Ok eventual numai Ok si incerci sa reincarci pagina deschisa. Daca se incarca e ok. Daca nu resetezi wirellesul si intri cu parola scrisa dedesubtul Modemului wifi.Incerca prima varianta.
Faci un alt cont cu privilegii de administrator, verifici ca merge si il stergi pe cel vechi.
Ramon2743 iti multumesc din suflet omule, a mers, mi-ai reparat laptopul. Pacat ca nu pot sa dau 2 raspunsuri castigatoare, si al lui InquireWithin este foarte bun, ma gandisem la ideea asta dar nu stiam sa modific proprietatile conturilor, si..., nici acum nu stiu. Va multumesc mult la amandoi pentru ca ati avut compasiunea sa imi raspundeti la problema. Succes amandurora.
Am dat cea mai rapida solutie. Poti pune control panel in task bar, dai claik dreapta pe control panel si apoi pe fix to taskbar daca ai win 7 sau 8. Si cand mai ai aceasta problema ai iconita cu control panel jos in taskbar.imediat din cateva clcikuri ajungi unde am spus si debifezi proxy server.Cred ca e mult mai bine decat sa faci alt cont.
Poti da funda unuia si vot folositor altuia sau vot inteligent.O zi buna si tie!