Internet explorer vine in xp. poti fii mai explicit? ai formatat azi? sau ce anume nu poti instala? iti iese vroe eroare? da ceva detalii
Prima oara am descarcat MSS sa curat pc-ul dar imi dadea numai erori, nu puteam sa deschid multe programe, si apoi un "prieten" mi-a dat alt program care am uitat cum se cheama...si am analizat pc-ul si dupa am dat rr la pc. Apoi cand l-am deschis nu se mai deschideau programele, imi dadea o eroare ( programul nu a fost gasit, instrati in panoul de control apoi ....nu mai tin minte foarte bine.) Sper ca am fost un pic mai explicit, daca nu da-mi add la messenger : mihailamarian18 TE rog! Mersi anticipat
Descarca kido kiler. ca sa il descarci ai doua optiuni. il descarci intr-un stick in alt calc si apoi startezi in safe mode si il executi. sau startezi in safe mode cu functii de retea e sub safe mode, si asa descarci kido killer sau kido remover. e acelasi lucru. spune-mi daca ai reusit.
Oh..eu nu prea am inteles imi poti da add : mihailamarian18 adresa messenger te rog!
Startezi si in acelasi moment tastezi F8 ca si cum ai tasta un telegraf, pana cand o sa-ti apara pe monitor o lista in care o sa scrie safe mode. o sa ai mai multe optiuni. cu tastele sus/jos alege a doua optiune si dai enter. astepti sa starteze si in acest mod descarca kido remover sau kido killer. e acelasi.
Aaa
O sa incerc
Sti vreo versiune De Windows xp/7 fara licenta?
Toate versiunile de windows se pot activa