| alissu a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Mi-am cumpara astazi un web, tipu de la magazin a spus ca nu trebuie instalat; mi-a aratat cum se vede totul ok.Am intrat pe yahoo messenger si imi tot aparea ca trebuie sal instalez, am dat acolo dar imi aparea eroare. La USB video device( unde mi-a spus sa intru) se vede. Ce trebuie sa fac?! Vreau sa spun ca la ceilalti webu meu se vede totul verde straight face ofer funditabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| CataC a răspuns:

Buna alis
Incearca-l intr-o mufa USB 2.0, unele webcam mai noi dau erori in USB 1.0.
Cel mai bine e sa-l rogi sa vina 5 minute la tine acasa si sa ti-l instaleze daca tot sunteti vecini, nu e nicio rusine.
Succes

5 răspunsuri:
| ταξιδιώτης a răspuns:

La orice webcam primesti si un cd de instalare, cere-i cd-ul

| GenetiX a răspuns:

Windows 7 poate oferii drivere generice pentru anumite tipuri de webcam. Cauta drivere lasa-l pe baiat cu ideea lui, vezi ca scrie model-ul camerei pe ea de regula pe fir are o eticheta sau undeva pe spatele camerei. Cauta pe net cod-ul acela impreuna cu cuvantul: download driver xxx; unde xxx va fi cod-ul descoperit.
Se vede verde din cauza protocol-ului (YUY, RGB) folosit necorespunzator prin driver-ul curent.

| Șosețică a răspuns:

Dul la tipul care ti l-a vandut si spune-i ce s-a intamplat...du-te si cu unul dintre parintii tai ca poate te fraiereste tipu ala...

| IgnoreMe a răspuns:

Instaleaza-ti codecuri. n-o sa mai ai probleme. Alege un pachet de codecuri care sa aiba inclus si ffdshow. Ar trebui sa mearga dupa aia.winking

| alissu explică:

Hmm asta ar fi usor, tipu e vecin cu mine laughing