| Devona1012 a întrebat:

Vă rog ajutaţi -mă,sora mea a instalat, pe laptop, un Hack de la kim kardashian, dar au început sa se insaleze singure programe şi este unul în chineză cred se numeste IQIYI si nu înţeleg ce scrie si cum sa il dezinstalez, ajutaţi -mă, am intrat in panică.
Şi cum pot să fac să se opreasca din instalat toate acele programe, momentan am oprit conexiunuea la internet.
Cum să il dezinstalez? Vă rog

3 răspunsuri:
| Zacase a răspuns:

My computer -control panel - uninstall programms. Asta in cazul fericit in care virusul nu s-a raspandit in pc.

Răspuns utilizator avertizat
| KLiNK a răspuns:

In cazul asta nu te mai ajuta deloc sa-l dezinstalezi...trebuie sa ai un antivirus competent care sa gaseasca "radacinile" virusului si sa-l stearga/mute in carantina.
Eu am scapat de asa ceva cu Bitdefender (dar versiunea platita, Total Security). Dar iti recomand si MalwareBytes: https://www.malwarebytes.org/
Downloadeaza versiunea free si baga o scanare la tot sistemul. Nu incerca antivirusi de weekend gen Avast, AVG, Avira. Nu o sa te ajute. Crede-ma ca si mie mi s-a intamplat.
Daca MalwareBytes nu reuseste sa indeparteze virusul...trebuie sa dai reinstall la Windows cat mai repede.
Bafta!

-FiV5-