| Sven a întrebat:

Va rog ajutor. Am incarcat tusul de la imprimanta la mine acasa, am vazut cum se face pe net. Bag tusul in imprimanta si nu printeaza nimic. dar daca dau cu degetul pe banda aia de jos se ia culoare pe deget.

Ce poate fi? sad
Dau funda si vot folositorsad

5 răspunsuri:
| FlaviFlv a răspuns:

Daca ai de ceva timp cartusurile, ori s-au ars la punctuletele alea unde face contact, ori s-au uzat. Cred ca trebuie sa le schimbi.

| alexno2 a răspuns:

Aha aceeasi chestie cred ca am patit-o si eu cand am pus Tusul am atins banda aia pe care ruleaza tusul si am unso cu ceva alb tot de pe o chestie dinauntru si a trebui sa o duc la curatat pen tru ca nu puteam sa printez nici o foaie ai putea sa te uiti la benzile alea de dinauntru daca au ceva alb pe iele ar trebui curatate

| Eva a răspuns:

Start - Settings - Printers and Faxes, dublu click pe imprimanta ta, apoi in meniul din stanga pe "Set printer properties", - Maintenance - Cleaning, Apply, Ok. Incearca asa.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare cam 24 de ore. Exact asa am patit si eu. Abia a doua zi am putut printa. Probabil ca nu ai mai incarcat-o de mult timp si asta este cauza. Era mai grav daca nu se lua culoare de pe banda. Te sfatuiesc ca pe viitor sa nu mai stergi cu degetul, intrucat poti afecta cartusul, ci, dupa umplere, sa il asezi cu partea de scriere in jos, pe o coala de hartie. Daca va curge tus, inseamna ca ai inca un cartus bun de folosit. Deci, putin rabdare. Bafta!

| sonya a răspuns:

Pai dupa ce pui tus la imprimanta apasa un buton de reset. tine apasat cateva secunde. Dupa o inchizi si o aprinzi si dai printare