Nu e adevărat ce spune (bine, poate pe unchi-su așa îl cheamă, treaba lui), dar cât despre amenințări, dacă treaba devine mai serioasă, poți să-l reclami tu la Poliție (dacă începe cu amenințări care atentează la integritatea ta).
Referitor la OLX, cel mai bine când fac un schimb cu cineva, este bine să te întâlnești față în față, în locuri populate. Schimbul prin poștă este foarte riscant (ai văzut de ce).
Referitor la Poșta Română, ăla nu are cum să controleze fluxul de tremiteri poștale, mai ales dacă nu sunt însoțite de un nmăr de tracking. Lol. Ce dobitoc și ăla, cum să mintă așa?
Una peste alta, sfatul meu este să stai liniștit pentru că ai evitat o țeapă.
Ala e un cretin. Nici tu nu ai fost corect, dar ala e un dobitoc cu majuscule. De parca posta merge cum vrea el, auzi tu. 99% vrea sa iti dea teapa. Nu ai ce sa muti intr-un cadru legal, nu are ce face. E un retardoid si jumatate.
Buna.
Ati semnat contracte si nu stiam? Nu are absolut nicio putere asupra ta, vrea sa te traga pe sfoara in mod cert. Poate daca ii trimiteai tu primul ii reusea. Eu zic sa faci pauza de la activitatea de pe olx putin si sa nu te mai gandesti la acea persoana care abereaza. Daca face astfel de magarii iti dai seama ca nu inspira incredere. Asta cu, vai, il cunosti pe unchiul de gradul 4 din verisorul de stanga... lasa-l, ca atata il duce capul! Parerea mea este ca decat sa improvizezi si sa ajungi cu ochii in soare, mai bine vinde pe bani ce ai de dat si iti cumperi apoi ce iti trebuie tot cu bani.
O zi buna si lasa acel egomaniac, ca altceva, nu stie...
Bubu_Bubulinutsa_1990 întreabă: