| bitzaxp90 a întrebat:

VA ROG AJUTOR! Nu mai suport internetul asta prin router, si va rog nu imi spuneti sa cumpar altceva ca nu am bani. Deci in fiecare minut se deconecteaza de vreo 5432059230 ori si am incercat vreo 30 de minute sa intru aici ca sa scriu toate astea din cauza deconectarilor si a internetului prea slab. Nu mai suport asa ceva, vreau sa nu se mai deconecteze, mereu cand am nevoie de net face asa iar cand nu am nevoie merge perfect, cand nu am nimic de facut... Va rog frumos ajutati-ma ca eu nu mai am nervi si rabdare cu asemenea internet jalnic.Scuzati categoria si repostarea pe alta categorie dar vreau sa aflu cat mai rapid ce sa fac sa nu imi mai faca asa.

3 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

D router sau moden? Daca e router, deconecteaza celalat PC de la el si baga cablul direct in PC tau. Daca nu ai mai mult PC-uri carora vrei sa le dai net din cablul ala nu are rost sa ti router.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il ai de mult timp?

| Jucator_Imvu_1993 a răspuns:

Http://www.marketglory.com/strategygame/Balonuuu
MarketGlory este un joc de strategie, economic, politic, social si militar joc de strategie, în care aveti posibilitatea de a converti moneda virtuala pe bani reali.
Chiar este adevarat! Doar accesati linkul de mai jos si incercati.
http://www.marketglory.com/strategygame/Balonuuu