| Deatcu_Gicu_1956 a întrebat:

Va rog cine stie de ce nu pot sa-mi vad video clipurile mele postate pe facebook ....nu se pot incarca cand vreau sa le vad multumesc anticipat pentru cine imi da solutia va mai spun ca puteam sa le vizionez dar acuma nu din ce cauza poate ma ajuta cineva

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi si ieri seara a fost semnal destul de prost la modemuri.Asta in cazul cand folosesti un modem, e posibil conexiunea slaba la internet.
Daca esti pe cablu si esti sigur ca ai conexiune buna, mergi la start-control panel-add or remove programs, si dezinstalezi flash playerul. Apoi mergi la videoclipul tau de pe facebook.Cun nu ai Adobe flash player,iti va spune ca trebuie descarcat.Dai clcik acolo sa caute automat,descarci si instalezi.
DACA nici asa nu poti vizualiza,inseamna ca nu ai conexiune buna la internet. Faci un test de viteza sa poti vedea ce viteza de download ai. In cazurile cand ai o limita de de download scrisa in contract si ai depasit-o vizualizand clipuri, jocuri pe fb, sau descarcari, aceasta limita fiind atinsa si depasita, iti scade automat viteza de conexiune.Asa se intampla la sfarsit de luna.Asta in caz ca ai o anumita limita de download, tot ce trebuie sa faci este sa astepti nceputul lunii viitoare cand iti va da din nou viteza scris in contract. Dupa ce descarci Adobe flash(e posibil sa-ti gaseasca Adobe flash player 13 ) lasi setat sa te anunte cand apare o versiune noua de Adobe spre a o descrca.

1 răspuns:
| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

1. Folosește Google Chrome, nu Internet Explorer.
2. Dacă tot nu merge folosește ultima versiune de flash player.(caut-o pe google)