In fereastra principala a Messenger-ului da click sus in stanga pe Messenger, apoi Preferences -> Ignore list, click pe ID si Remove.
Opaaa...) ai dreptate grim! eu am mai multe rasp castigatoare ca el si punctaj...si vechime ) si...si...)
degeaba!
Cred ca nu a gresit cu nimic Dafinul (Laur), ce aveti cu omul, eu ii multumesc pentru. raspuns.
Acuma ii poluam topicul, dar in ideea ca am rezolvat problema initiala imi permit sa va raspund si voua. Habar n-am cum de am ajuns asa repede expert, dar uitandu-ma la profilul Mihaelei vad 13/294 raspunsuri castigatoare, adica 4, 42%, la mine acum e 5/44, adica 11, 36%, asta ar putea fi un criteriu... raspunsuri multe poate da oricine, deci si punctaj mare se poate obtine la fel de usor.
Eu cred a trebuie sa ne bucuram ca mai avem un coleg scolit si competent, plus ca e recordmen absolut! Nu fiti carcotasi, si amintiti-va ca cele mai multe probleme sunt de pe felia lui, asa ca e foarte binevenita prezenta si contributia lui, plus si cea de pe blog! Bravo, Laur! Felicitari!
natural întreabă: