| Alin0001 a întrebat:

Va rog, da-ti-mi cele mai bune recomandari de laptopuri pana in 1900 lei! Am nevoie de el pentru programare vizuala! Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| Alin0001 explică:

E asa greu de inteles "sub 1900 lei "?

| AdrenalinTm a răspuns (pentru Alin0001):

Eu cred ca ala cu 19500 nu depasea cu mult:)) pentru 50 de lei la 20jdemilioane?
http://www.emag.ro/......DB0QYMBBM/
uite si sub

| MpT a răspuns:

Buna.
Recomandarea mea ar fi acest Acer(practic e cam acelasi Acer recomandat, doar cu un HDD de 500 GB fata de 1 TB, dar e cu vreo 200 lei mai ieftin) http://goo.gl/9imec9
Vine cu procesor i3 Haswell la 2.4 GHz, 4 GB memorie, HDD de 500 GB si placa video Nvidia GeForce 840M. Practic e cam cea mai buna configuratie pe care o poti gasi in bugetul tau.

| Alin0001 explică (pentru MpT):

Multumesc. Dar am o intrebare: are Acer o reputatie proasta in randul utilizatorilor? Sunt sanse mari sa se strice ceva la el dupa o anumita perioada? Peste tot vad acest tip de comentarii despre Acer.

| MpT a răspuns (pentru Alin0001):

Acer a avut o serie de laptopuri acum vreo 5-6 ani care sufereau putin pe partea de racire, astfel incalzindu-se putin mai tare si cu timpul unele au mai avut ceva probleme din cauza asta. Practic au ramas cu renumele asta prost de atunci, cu toate ca intre timp problemele s-au rezolvat cu noile serii si laptopurile lor nu sunt cu nimic mai prejos fata de cele de la alti producatori(oricum fiecare producator a mai avut cate o serie cu probleme, asta nu inseamna ca tot ce produc dupa aia sunt produse proaste). Sansele sa se strice nu sunt nici mai mici si nici mai mari fata de oricare laptop din aceasta categorie de pret. In general rata de defectare nu este mare la nici un producator, dar probleme mai pot aparea ca la orice produs electronic de altfel.

Oricum in bugetul tau cam aia e cea mai buna configuratie pe care o poti gasi.

| Alin0001 explică (pentru MpT):

Si fratele meu are un laptop Acer, cam tot la acelasi pret, luat de 2 ani si jumate si scoate un zgomot infernal, huruie incredibil de tare. Sper sa nu am aceeasi problema cu acest model. Multumesc pentru raspunsurile tale si sper sa ma pot baza pe ele!