Scuze din greseala am dat pe raspunde. In fine. Sub chenarele unde te loghezi ar trebui sa scrie,, M-am uitat parola". Daca dai acolo iti cere email-ul ca sa poata sa-ti trimita un email in care se afla un link. Daca dai pe link iti va aparea sa-ti schimbi parola. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Am iesit de pe telefon, iar apoi am mai incercat o data pe laptop. Dar mersi, acum s-a rezolvat Am intrat dupa doua ore si a mers
Scrie ca din motive necunoscute? (scrie chiar asa?) mai incearca sau revino mai incolo... din cate am mai vazut pe aici, nu esti singura cu probleme la fb... si mai suntem destui )
Da, asa scrie. Si sunt foarte ingrijorata Mai demult mi s-a mai spart o data facebook-ul, dar atunci am mai spus cuiva parola. Acum nu am spus-o nimanui Na...mai am si eu una, alta...si astept cu nerabdare sa vb cu cineva Toti stiu contul acesta si nu pot sa imi fac altul nou.Voi reveni mai incolo, dar nu cred ca se va remedia situatia
Da. Chiar asa scrie. Si sunt foarte ingrijorata Mai am si eu acolo una, alta...si nu pot sa imi fac un cont nou ca toata lumea il stie pe asta. In anii trecuti mi s-a mai spart parola, dar acum chiar nu o stie nimeni. Voi reveni mai incolo, dar nu cred ca se va remedia ceva
Scuze, am scris de doua ori acelasi lucru
În primul rând vreau sa te întreb dacă te-ai loghat pe facebook pe telefon. Dacă da sub che
Lavinia_Cristina_ întreabă: