| Labirintdesentimente a întrebat:

Va rog din suflet sa imi raspundeti repede la aceasta intrebare sad Nu cred ca sunt multi care mai folosesc TPU..In fine: Am incercat sa ma loghez pe facebook. Am scris mail-ul, am scris parola, dar scrie ca nu imi merge parola sad Si parola e coreca 100%. Si nu are cum sa imi sparga nimeni facebook-ul, deoarece sunt sigura 100% ca nu imi stie nimeni parola. Am incercat sa o schimb, dar dupa ce am scris parola noua, scrie ca din motive necunoscute, parola nu poate fi modificata. Nu stiu ce sa mai fac! Va rog din suflet sa ma ajutati! sad

Răspuns Câştigător
| raresu12 a răspuns:

Scuze din greseala am dat pe raspunde. In fine. Sub chenarele unde te loghezi ar trebui sa scrie,, M-am uitat parola". Daca dai acolo iti cere email-ul ca sa poata sa-ti trimita un email in care se afla un link. Daca dai pe link iti va aparea sa-ti schimbi parola. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Labirintdesentimente explică (pentru raresu12):

Am iesit de pe telefon, iar apoi am mai incercat o data pe laptop. Dar mersi, acum s-a rezolvat laughing Am intrat dupa doua ore si a mers big grin

6 răspunsuri:
| DisturbeDd a răspuns:

Scrie ca din motive necunoscute? (scrie chiar asa?) mai incearca sau revino mai incolo... din cate am mai vazut pe aici, nu esti singura cu probleme la fb... si mai suntem destui laughing)

| Labirintdesentimente explică (pentru DisturbeDd):

Da, asa scrie. Si sunt foarte ingrijorata sad Mai demult mi s-a mai spart o data facebook-ul, dar atunci am mai spus cuiva parola. Acum nu am spus-o nimanui sad Na...mai am si eu una, alta...si astept cu nerabdare sa vb cu cineva sad Toti stiu contul acesta si nu pot sa imi fac altul nou.Voi reveni mai incolo, dar nu cred ca se va remedia situatia sad

Da. Chiar asa scrie. Si sunt foarte ingrijorata sad Mai am si eu acolo una, alta...si nu pot sa imi fac un cont nou ca toata lumea il stie pe asta. In anii trecuti mi s-a mai spart parola, dar acum chiar nu o stie nimeni. Voi reveni mai incolo, dar nu cred ca se va remedia ceva sad

Scuze, am scris de doua ori acelasi lucru laughing

| raresu12 a răspuns:

În primul rând vreau sa te întreb dacă te-ai loghat pe facebook pe telefon. Dacă da sub che