| tpuguru a întrebat:

Va rog foarte mult, ajutati-ma! Am stersa din greseala toate pozele de pe camera mea si am facut alta poza! Credeti ca exista o modalitate prin care pot sa le recuperez pe cele dinaintea celei noi? Va rog, daca stiti, ajutati-ma!

4 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

Din pacate trebuie sa te dejamagesc. Nu mai poti face nimic sa-ti recuperezi pozele sterse.

| 334499 a răspuns:

Nu mai poti face nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, poti sa le recuperezi, cu conditia sa nu fi copiat alte fisiere in llocul fotografiilor, pe acelasi drive (card sau memorie interna). Cauta pe internet un program de recuperare gen Undelete. Sin unele mult mai avansate, care recupereaza cu mult succes fisiere chiar si dupa re-formatarea superficiala a unui hard drive. Din nou, cu conditia sa nu fi copiat nimic peste ele.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ai putea incerca conectand aparatul sau un cititor de carduri la PC si utilizand un program de recuperare a datelor gen File Scavenger. Un prieten si-a recuperat date sterse cu el, dar de pe hard-disk. Oricum n-ai nimic de pierdut, asa ca vezi si tu. Incearca eventual si programul precizat un pic mai sus. Sa ne spui daca ai reusit, sunt curios daca merge.