Cine dracu te-a pus să intri pe acel site? Există câteva soluții.Cont nou.Îți ștergi toate conturile. Apoi instalezi un antivirus puternic. Dacă tot așa îți apare, rămâne resetarea din fabrică a telefonul, apoi instalezi un antivirus și îți iei adio de la site-ul acela, că dacă intri, iar îți apar. Dacă nici asta nu merge, zic să îi iei Samsung, sunt niște telefoane care nu te vor dezamăji.
Ma pos dorintaa de a da o l@b
Mai bine o dadeam fara content
O păpușă gonflabilă nu ar fi mers?
Ba da
Declar cel mai bun raspuns, celei mai frumoase fete pe care am vazut-o vreo dată. xD
Hai că alea nu sunt reclame de la site ul ala cu portocaliu și negru că aia nu își fac reclama prin AdSense.
Nu da sunt reclame de la google iti dai seama din coltul reclamei ca ala ii buton de google, iar daca dau pe x scrie cai inchis de google. Vreau sa zic ca reclamele respective apar fara a avea legatura cu un cont google. Am folosit chromul in icognito iar aceste reclame nu stiu da ma urmaresc, cred ca-s generate de ip sau id?
Daca intri pe un site si dai acept la cookies, atunci apar, ca "reclame personalizate" pe baza cui nu stiu?
Pai instalezi rahaturi de pe APKPure și te miri de adware?
Dumnezeu știe ce ai instalat de s-a dus în toată rețeaua. Ar trebui sa resetezi din fabrica toate dispozitivele simultan și să instalezi aplicații doar din Google play.
Siteurile astea le-a dat ca si exemplu ca folosesc reclame de la google. Si daca intru pe un site de stiri apare cu dateuri si toate tampenile. Stiu da ia are Huawei
Daca contul de google cu care ai accesat "siteul ala cu galben si negru" este legat de toate dispozitivele din casa ta virusii o sa apara si pe dispozitivele alea incearca sa te deconectezi de la contul de google de tot si sa iti faci altul nou pe toate dispozitivele iar daca asta nu merge dupa ce iti faci cont nou instaleaza un antivirus de calitate si incearca ala si daca tot nu merge deloc reseteaza din fabrica toate dispozitivele si fa cont nou de google dupa aia, tu probil ai apasat pe ce nu trebuia si de aia iti apar chestii de astea
Am resetat browserul, idea e ca reclamele sunt pe siteuri si nu sunt conectat cu google, dar toate deviceurile arata aceeasi reclama. Ai vazut capturile de ecran, nuți doresc asa ceva. Toate telefoanele inclusiv laptopul arata aceeasi chestie, nu mai pot simt ca vreau sa mor, nu mai pot dormi noaptea ca mama trebuie sa supoarte toate gunoaiele astea, f#t in gura de dateuri.
Si la mama si la telefonul tatei tot aceleas porcari imi vine sa plang ca nu stiu ce se intampla cu reclamele, noi avem fiecare cartela proprie dar tot apar identice reclamele cu tot felul de tenta in posturi anormale, vai de capul meu nu pot dormi noaptea de stres.