| Arhanghel a întrebat:

Va rog raspundeti! am nevoie mare de ajutor! azi de dimineata mi s-a blcat pc-ul si l-am stins.mai dupamiaza l-am deschis iar si la deschidere imi apare o porcarie cu politia romana....calculatorul tau e blocat si ca trebuie sa platesc o amenda de 300lei ca sa il deblochez.Asta imi apare doar cand am internetul aprins. daca nu platesc in 48 de ore imi deschide dosar penal.E real sau poate fi spam de la vreun hacker?

6 răspunsuri:
| LoCKeR a răspuns:

Nu sunt sigur, dar mai nou politaii pot urmari activitatea pc-urilor. poate ai descarcat ceva piratat si te-au prins; poate fi ceva de la un hacker, dupa cum ai zis; pot fi multe variante, dar mai bine intreaba la politie daca e pe bune si daca ai gresit cu ceva.
P.S. :asta e categoria "sex si dragoste", nu legislatiewinking

| dArKcHiLd1 a răspuns:

Cel mai bine ar fi să suni Poliţia şi să întrebi ce se întâmplă, dacă zic că n-au fost ei, cu siguranţă e un spam de la un nen*rocit (scuze cuvântul) d-ăla de hacker straight face

| D3vilAngel a răspuns:

Exact asa mi s-a intamplat si mie ai grija nu fa nimic nu d anici un 300 de lei e un hacker! In primul rand e ilegal sa ceri asa bani mi-a zis unchiumiu care e politist sef la rutiera si trebuie sa reinstalezi pc razi tot si dupa merge.Eu asa am facut

| Nighty95 a răspuns:

Chiar ieri la stiri arata ca asta e doar un virus... http://www.realitatea.net/......52616.html

| Corinnààà a răspuns:

Am văzut genu ăsta de virus. Deci chiar dacă plăteşti rămâi cu buza umflată. Ei doar se folosesc de poliţia română că sunt de fapt nişte şmecheraşi. Sfatul meu, ia-ţi alt windows.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu plati nici un ban.Este un virus, anuntat de stirile Protv.Intra pe site-ul protv si afli cum scapi de el.Numai bine.