@ioandelasal: Mda un user prost spune ca o sa apara Windows 8, asta nu o sa se intample nici macar in viitorul an
@diana: Te sfatuiesc sa nu iti instalezi Windows Vista pentru ca acesta are foarte multe probleme nerezolvate, ia foarte mult din RAM, iar din asta rezulta ca calculatorul se va misca foarte greu, multe programe nu se comporta la fel ca pe Windowsurile anterioare . Toate aceste probleme sunt rezolvate pe Windows 7, care in plus are f. multe programe care te fac sa iti usereze munca.
In concluzie, pentru Windows Vista nu pot da niciun PRO, pe cand la Windows 7, pe care il am, il recomand din tot sufletul !
Sper ca te-am ajutat si spor la instalat !
Windows Vista este penultima generatie de Windows, acum exista Windows 7, care este imbunatatit.
Un user afirma ca, in curand, o sa apara Windows 8, asa ca mai asteapta putin, totdeauna programele mai noi au fost mai bune decat anterioarele.
N-are rost sa-ti dau argumente pro, contra.
Windows 7 e mai nou si mai bun. Tu singura te vei convinge de asta daca il instalezi. Desigur ca trebuie sa ai in vedere si cerintele necesare rularii noului sistem de operare.
@ioandelasal: Mda un user prost spune ca o sa apara Windows 8, asta nu o sa se intample nici macar in viitorul an
@diana: Te sfatuiesc sa nu iti instalezi Windows Vista pentru ca acesta are foarte multe probleme nerezolvate, ia foarte mult din RAM, iar din asta rezulta ca calculatorul se va misca foarte greu, multe programe nu se comporta la fel ca pe Windowsurile anterioare. Toate aceste probleme sunt rezolvate pe Windows 7, care in plus are f. multe programe care te fac sa iti usereze munca.
In concluzie, pentru Windows Vista nu pot da niciun PRO, pe cand la Windows 7, pe care il am, il recomand din tot sufletul!
Sper ca te-am ajutat si spor la instalat!
Nu te sfatuiesc. Calculatorul o sa-ti mearga mult mai greeu. internetul de asemenea. virusi cat cuprinde. . oricum. pana la urma. e alegerea ta. .
Ca sa aflati si voi, Windows 8 apare anul asta...cauta pe youtube daca vrei sa vezi cum arata.
dfgafg întreabă: