anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu o intrebare.M-am conectat pe Facebook de pe telefon,dar in loc sa imi apara contul meu mi-a aparut contul unei persoane cu care nu am interactionat si de care nici macar nu auzisem. Ulterior, cand am intrat mi-a aparut contul meu.Ce poate fi asta? Rog pe cei ce nu stiu despre ce e vorba sa nu raspunda la aceasta intrebare.

6 răspunsuri:
| ItsJustAName a răspuns:

Facebook tot face modificări la site. Și din această cauză se întâmplă să mai apară erori până la jumătatea lunii februarie. Presupun că asta este cauza. Administrez mai multe pagini de facebook ale unor branduri și am diverse probleme cu conturile în unele momente ale zile. Cred că asta ar putea fi o posibilă explicație.

| anonim_4396 explică (pentru ItsJustAName):

Dar respectivul imi poate accesa contul?

| ItsJustAName a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Facebook te va anunța prin e-mail sau sms (depinde de cum ai setat contul) dacă cineva încearcă să se logheze la contul tău și îți va sugera cel mai probabil să-ți schimbi parola. Mie mi s-a întâmplat o dată. Iar dacă cineva se va trezi din întâmplare pe contul tău (să zicem) va fi deconectat repede. Facebook a anunțat de curând că a gafat puțin în ceea ce privește loginul utilizatorilor, dar va ține cont de IP-uri și zona de proveniență. Adică dacă eu stau în Iași și să zicem tu stai în Cluj voi fi automat delogat iar tu înștiințată printr-o notificare că s-a produs o eroare de conectare

| jhjj a răspuns (pentru ItsJustAName):

Dar nu m-au instiintat absolut deloc, iar respectivul nici macar nu era european(cred ca era asiatic).

| ItsJustAName a răspuns (pentru jhjj):

Cum am mai spus, posibil să fi fost o eroare și atât. Nu cred că există motiv de îngrijorare. Nu cred că o se se mai întâmple asta prea curând.

| GalanteMarius a răspuns:

Problema este ca tu ai luat/cumparat acel telefon si era altcineva conectat pe telefon