| мιнαɛℓα36 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Laptopul fetitei mele a facut numai probleme de cand l-am cumparat(compaq 6720s), am reinstalat windows, acum are windows 7, am mai bagat memorie si am schimbat 2 acumulatoare(incarcator). Originalul s-a ars si a trebuit sa ii cumpar made in China! Problema e ca pe spatele laptopului scrie input 18, 5! Toate bune si frumoase, dar ce fac daca pe incarcator exista doar 16, 18, 19, 20, 22v? Eu am lasat pe 18 si iata ca miroase a incins si carcasa din plastic s-a topit.
Sa pun pe 16v? E bine?

Răspuns Câştigător
| Angel0 a răspuns:

@kylexy
Explica-ne si noua cum se poare mari amperajul alimentatorului putin cate putin?
Ce rezistenta se arde daca alimentatorul are curentul (maxim care poate fi erogat )mai mare?
De ce sa scoata acumulatorul?

@mihaela 30
Copilul nu are nici o vina.Este foarte probabil sa fie defect regulatorul de incarcare al acumulatorului din laptop.

10 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut
Si vecinii mei au probleme cu laptopul/calculatorul/telefon fetitei.
Sa nu fie problema si la fetita, windows reinstalat e problema de utilizator nu de PC in sine.
Pe viitor luati PC copilului, laptopurile sunt mai sensibile si mai pretentioase.
Cat despre componente folositi doar originale.
Sper sa se rezolve

| Minks a răspuns:

Trebuia sa cumperi doar incarcator original! E posibil sa pierzi si garantie fiindca ai folosit un alimentator universal, probabil si no name.

| Kylexy a răspuns:

Lasatil la 18 dar incercati sa mariti amperajul putin cate putin dar mai mult de 4A nu va duceti ca s-ar putea sa ardeti rezistenta laptopului.
Si cand e la incarcat scoateti bateria din laptop ca nu are nimic el merge pe incarcator

| Angel0 a răspuns:

Cel mai mult conteaza curentul de iesire al alimentatorului mai mare de 3, 5A. Tensiunea setati 19. Daca incalzeste este posibil ca alimentatorul sa fie de 3A sau chiar mai mic.

| Petre a răspuns:

Am acelasi model de laptop si am avut tot aceleasi probleme cu incarcatorul. Am luat si eu unul chinezesc (universal), dar niciodata sa nu-l pui pe 18. Eu il am pe al meu pe 19v si merge totul la el (incarca si bateria). La 16v o sa mearga perfect dar nu o sa incarce acumulatorul. Eu recomand 19v (cum il am eu).

Sper ca te-am ajutat.

| мιнαɛℓα36 explică:

Nu.Este 4, 5A

| мιнαɛℓα36 explică:

@gresita Eintrebarea, nu de la mine era stupid.Eu nu am votat si nici nu am mai experimentat ce si cum, pentru ca intre timp "a bubuit", doar incarcatorul, nu si laptopul(slava Domnului)!
Am dat fundita lui @larix pentru intrebarile care le-a pus lui @kylexy, destul de inteligente(am considerat eu).

Inca nu am cumparat unul nou pentru ca am gasit doar made in China si nu mai vreau!(de la printer nu pot lua)!

PS. vrei mult piper in tuica fiarta?

| Borgir a răspuns:

Vb cu parintele despre asta chiar te poate ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauti un incarcator cu racire pe ulei... IBM sau Fujitsu.Problema e ca nu scrie pe incarcator ce fel de racire are(poti sa-l spargi in magazin si il pui repede la loc happy ). Mergi la un magazin de electronice si incearca sa faci comanda.

| mihaicat230 a răspuns:

Du-te la service, decat sa aeunci banii pe prostii...