| 44TheSinner44 a întrebat:

Va rog sa-mi faceti un wishlist pe PC Garage, cu un PC full pe Intel, am un buget de 3000 de lei.

8 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Presupun ca vrei sa te joci?

| 44TheSinner44 explică (pentru sltlp):

Yup.

| sltlp a răspuns (pentru 44TheSinner44):

Cand vrei sa cumperi sistemul? ca daca nu e graba mare, poti astepta nVIDIA pascal, care aparent o sa fie destul de interesant.

| DryIce a răspuns:

Pentru gaming numai placa video e 1000 lei si mediu performanta nu cea mai tare, procesoru e 1000 lei si el, un i5 bunicel. Mai ramai cu 1k lei. Carcasa si sursa sunt 500. Mai ai 500 lei. Ramii sunt 300 lei asa un 6gb ram. Iar de 200 nu iti ajunge nici de un ssd esti in faliment. Concluzie cu 3k lei nu faci pc de gaming iti trebuie minimc 4k sau 4.5k lei

| DryIce a răspuns (pentru 44TheSinner44):

Ce tare ca dai 520 lei pe windows 10 care spioneaza tot ce faci :)) oricum procesoru amd e la jumate de pret fata de Intel, atata si tine. No bafta. Apropo nu ai pus ramii, care mai sunt 400 lei si ei. Nu ai pus placa de retea si adaptor wifi care face 100 lei. Deci cam 3500 vine asa, ma rog eu ziceam o placa de baza si video mai bunicica gtx 950 e cam slabutza uite 670 e mult mai tare si nici ea nu e cine stie ce http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-950-vs-GeForce-GTX-670,cum ziceam si eu la 3, 5k lei nu faci mare branza de pc

| GeniusExtreme a răspuns:

Eu iti recomand sa nu iti cumperi desktop-ul acum deoarece peste 1-3 luni apare noua generatie de placi video pascal de la nVIDIA si o sa scada pret-urile la celelalte