Mai instaleaza-l o data si daca nu merge incearca alta versiune sau du-te cu el la reparat nu costa mult.
Ce sa faci? Sas stai si sa te uiti la el aia sa faci.Cind omu va spune frate fa aia fa ailanta nu va pasa. Dupa veniti si va plingeti canu va mai merge scula. Iphonul tau era sigur decodat sau avea jailbreack si tu ai facut upgrade la un iso nou sint sigur de asta si uite asa telefonul s-a blocat. Spunea cineva pe aici sa incerci sa pui iar? Ce sa mai puna frate cruce ce sa-i mai puna.O sa te coste cit nu face telefonul o sa vezi tu cit o sa te taxeze careva sa til avtiveze iar.Ce p; oti face este sa mergi la un centru service telefoane deci la service nu altundeva si intreaba acolo arata-le ce minunatie ai facut.Si daca ei au soft sa til puna iar o sa til rezolve dar o sa dai ceva bani buni te asigur. Dupa care va trebui iar sa faci decodarae deci iar alti bani si uite asa dai inainte cai dai bine. Dupa ce il rezolvi pune si fa decodare factory unloack si pe viitor nu o sa mai ai probleme de genul asta.Nu incerca, nu te mai agita ca te asigur tu singur nu rezolvi asta nicicum.Eu deja astazi am facut chestia asta pentru un amic.Deja el a facut greseala asta la 2 iphoane si a platit iar bani balamuc sa i le pot rezolva.Deci cind faceti decodari cu cydia sau cartele gevey, ori jailbreack dupa nu mai puneti alt iso pe acel iphone ca asta o sa se intimple.Deci draguta alexuza mai fa asa ca faci bine.De alta data cind faci o chestie ilegala unui tgelefon, calculator si asa mai departe inainte sa mai incerci ceva intreaba pe careva si dupa stii ce poti face.Deci daca ai instalat iso 6 inseamna ca ai ori 3GS ori 4 ori 4S. Daca ai 4S atunci se merita sa til rezolvi chiar de te costa ceva bani buni.Si revino pe aici dupa ce il rezolvi si sane spui cit tea costat ok? Aici unde sint eu chestia asta costa 35$. Doar sa il faca sal activeze iar, si plus decodarea 45$ care nu se pricepe.Eu daca as fi patit asta sau p[t prietenii, amici fac decodare cu 2-5 dolari.Sint curios acolo in Romania cit te va costa toata treaba asta activare plus decodare factory.Te rog revino si sa ne spui ce ai facut si cit tea costat.Bafta si de altadata casca tot ce ai inainte sa faci prostii.
Hai sa incercam ceva daca vrei. Dupa ce il activezi telefonul va fi tot blocat asa cum a fost el adus din fabrica codat pentru o anume companie de telefonie.Deci tu sa il folosesti iar va trebuie sa il decodezi iar. Daca vrei incerc eu sa til decodez gratis.Zic incerc pentru ca nu am decodat niciodata un iphone din europa si as vrea sa vad daca pot.Deci dupa cel activezi cautama si eu incerc gratis sa til decodez. Daca pot bine daca nu asta e macar incerc si o sa stiu de se poate decoda f ieftin, pentru ca pe unde sint eu decodarea este cam intre 2 si 5 sau 10 dolari.Eu am facut chestia asta si am platit mai mereu pina in 5 doalri.Si voiam sa stiu daca pot decoda sau cine imi decodeaza mie de poate decoda orice iphone.Deci de asta vreau sa til rezolv gratis.Dar mai intai activeazal, pentru ca trebuie conectat telefonul la un calculator etc deci in dirctia asta nu te pot ajuta si dupa cautama de vrei sa incercam sa decodam factory ca dupa sa nu maiai probleme.Asta daca vrei, daca nu ok fa ce vrei.Bye
anonim_4396 întreabă:
FloFlorentina întreabă: