| Constantin_Udrea_1989 a întrebat:

Va salut, am achizitionat si eu un monitor lcd Likom hd17a problema este ca are o tenta de albastru. In momentul in care ii dau comanda AUTO ADJUSTING isi revine dar o scurta perioada cat dureaza AUTO ADJUSTING dupa revine la tenta de albastrui am incercat prin meniu tot felul de setari dar in zadar. Am verificat cablu VGA si de curent chiar l-am conectat si la alt Pc. As fi recunoscator pentru cateva ideii.

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Are setari RGB in meniu, din care poti controla fiecare culoare in parte!

| horia2012 a răspuns:

Intra in setari si refa reglajele RGB (toate la fel). Cauta in setari "temperatura culoare"-ceva de genul 2000K. 6500K
Reglajele la faci dupa cel putin 30 min de functionare.

| Iris1997 a răspuns:

Daca ai umblat prin setari si tot asa iti face iti recomand sa te duci de unde l-ai luat cu tot cu certificat si sa til inlocueasca sau sa til repare.

| Constantin_Udrea_1989 explică:

Horia2012 mi-ai fost de ajutor da nu de ajuns. Se vede ceva mai bine dar tot asa. Chestia e ca nu e un monitor nou e unul Second Hand si nu am garantie la el. Ma gandeam ca ati mai intalnit problema si ma puteti ajuta, am sa pun si cateva poze sa vedeti mai bine despre ce este vorba. Din cate cred eu asta e o problema hardware a lcd-ului nu softuare.