| Simbolist a întrebat:

Va salut happy Am o problema si doresc sa primesc raspunsuri in vederea rezolvarii ei.De ceva vreme nu imi mai merge Internet Explorer, in sensul ca la deschidere imi afiseaza "The ordinal 701 could not be located in the dynamic link library iertutill.dll".
PS:Nu imi ziceti lucruri de genul instaleaza-ti alt browser pentru ca am nevoie strict de IE pentru a afla notele de la facultate.
PS2:Nu imi indicati sa dau restart la programe sau dezinstall sau reinstall pentru ca evident nu se poate, din moment ce nici nu se deschide.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Albastru45 a răspuns:

Reinstaleaza windowsul

| Simbolist explică (pentru Albastru45):

Cea mai simpla varianta, chiar daca nu acuma.Si aparent unica solutie logica.De aceea primeste raspuns castigator.

8 răspunsuri:
| questsoul a răspuns:

Prietene eu tot iti spun: instaleaza CCleaner, dezinstaleaza IE din CCleaner si incearca sa reinstalezi.

| Simbolist explică (pentru questsoul):

Nu am reusit, deoarece IE nu apare in lista cu programe pentru a fi dezinstalat.

| bonico a răspuns:

IE nu-l dai jos din add/remove programs ci din control panel / programs an features / debifezi internet explorer 11 - dupa care ok, restart

| Simbolist explică (pentru bonico):

Scuza-mi intrebarea cretina, dar dupa ce am facut ce mi-ai zis, si am dat restart, ce fac? ....bifez inapoi IE 11 sau il las debifat si il reinstalez direct? Mersi!

| bonico a răspuns:

Parerea mea e sa-l lasi dezinstalat si sa instalezi un Mozilla Firefox sau Google chrome.
Dupa ce vei reinstala (nu neaparat acum) windows-ul il poti utiliza din nou. Bafta

| bonico a răspuns:

Am vazut PS -ul tau cu privire la reinstalarea altor browsere si daca totusi vrei sa incerci ceva, ai aici >>> The ordinal 701 could not be located in the dynamic link library iertutill.dll >>>http://pcsupport.about.com/......-error.htm

| Dx_Albert_1990 a răspuns:

Salut iti pot da eu cateva sfaturi:
1) In primul rand poti fi sigur ca e vorba de un virus. Poti incerca sa dai cu antivirusul o curatare totala.
2) Alta optiune e sa stergi toate cache-urile din browser
Sper sa iti mearga salut.