Reinstalezi wondowsul din restart cu cd-ul bagat in unitate. Si nu mai lasi windowsul sa-si faca update.La reinstalare reformatezi partitia cu wondowsul.Un virus sau mai multi face ravagii in dll-uri.
Merci de fundita.NU mai faci niciun update, oentru ca Microsoft nu mai ajuta windowsl xp. Opresti din control panel-windows update, dai pe never (nerecomandat) deoarece iti descarca ceva si te prinde ca winodwsul nu e legal.lasi asa cum este nu mai updatezi nimic.Deci pe never update.
Da asa o sa fac oricum acuma trebuie sa sterg 15 upgraduri facute de calculator cand am facut windowsul si daca vrei esti liber sa ma ajuti la altceva acum.O sa postez azi intrebarea.
Poti sa o postezi.Acum am intrat cred ca maine imi fac timp sa te ajut cumva.
Windowsul xp din data de 08 aprilie 2014, nu mai are suport Microsoft.din 2015, am inteles ca nu va mai fi sistem de operare windows, de aceea nu mai primeste update, si nu mai este compatibil cu programele updatate pentru w. vista, 7, 8
Salut si eu am avut aceea problema cu skype-ul, uite aici cum sa o rezolvi:http://community.skype.com/......p/1916819!