| Mppv_Codrutz_1989 a întrebat:

Va salut! Am si eu o intrebare la voi.
Am doua placute de RAM o placa de 1GB DDR2 de 800(400Mhz) si o placa tot de 1GB DDR2 de 667(333Mhz) Pot sa le pun pe amandoua? De recunoscut imi recunoaste ca am 2gb.Dar am inteles ca in timp imi poate arde slotul RAM de pe placa de baza. Mentionez am o placa de baza Asus P5B-SE.Astept raspuns.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Nici eu nu am fost atent atunci cand m-au uitat la specificatiile placii de baza eram pe fuga, dar acum am vazut.
Deci are 4 sloturi de ram, placa de baza suportand maxim 8gb de memorie. Pe fiecare slot poti adauga pana la 2gb de memorie ram ( atata suporta un slot ) si poti face chiar un quad-channel fara probleme, si fara a ti se arde nimic!

5 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Nu iti arde nimic. Placa aceea de baza are 2 sloturi pentru memoriile ram, fiecare slot suportand placute ram ddr2 pana la 4gb. Deci poti sa pui maxim 8gb de memorie ram pe acea placa de baza.

| Mppv_Codrutz_1989 explică (pentru Jipa95):

Multumesc pentru feedback. dar are 4 sloturi, nu 2! doua de culoare galbena, doua de culoare neagra. banuiesc pentru dual channel. Mai astept raspunsuri. Multumesc oricum!

| Mppv_Codrutz_1989 explică (pentru Jipa95):

Am inteles.Deci imi va lucra la frecventa cea mai mica. adica la 667! Multumesc frumos pentru raspunsuri.App conteaza cum am pus cele doua placute? adica trebuie pe culori puse? sau cum doresc eu? are vreo relevanta? mentionez am doar doua placute. fiecare de cate 1 GB. doar frecventele difera. una de 667 cealalta de 800. Pot sa le pun cum vreau eu? De exemplu acum sunt puse. pe culori. adica pe galben sunt ambele.

| Jipa95 a răspuns (pentru Mppv_Codrutz_1989):

Chair nu conteaza unde sunt puse. Bine ar fi sa le ai aliniate una langa alta.

| Jipa95 a răspuns (pentru Mppv_Codrutz_1989):

Nici eu nu am fost atent atunci cand m-au uitat la specificatiile placii de baza eram pe fuga, dar acum am vazut.
Deci are 4 sloturi de ram, placa de baza suportand maxim 8gb de memorie. Pe fiecare slot poti adauga pana la 2gb de memorie ram ( atata suporta un slot ) si poti face chiar un quad-channel fara probleme, si fara a ti se arde nimic!

| Sephyroth a răspuns:

Nu, nu le poti pune pe amandoua.