Asta este o intrebare pentru electronisti ei repara televizoare, electricianul schimbă prize tablouri electrice si sigurante automate, dar sa revenim la subiect, trebuie inlocuit panelul displayul sigur sunt arse becurile acelea ledurile, televizorul este Lcd, Led? Sau Oled Qled? Daca mai este in garantie reparatia este gratuita, daca a iesit din garantie reparatia costa si mai bine cumperi alt tv, de cît timp ai aceasta problemă la tv? A apărut brusc?
Da a apărut brusc acum o lună este led din asta 4k nu prea mă pricep. Nu-l mai am in garanție are cam 5 ani de când l-am luat.dar menționez chiar mai devreme când l-am deschis se vedea normal timp de 10 secunde apoi iar a apărut și la început când mi-a apărut tot își revenea și apărea nu stiu ce sa mi-a cred cu el.se înlocuiesc ledurile alea? Chiar așa scumpe sunt?
Se inlocuiesc ledurile dar ele trebuiesc comandate din Germania pe Ebay si costă ca ăia te taxeaza si la transport nemtii, si cine face comenzi trebuie sa ia mai multe bucati din leduri sau surse de exemplu, ca nu i ti vinde nimeni un led, de obicei se arde doar un led sau două care afecteaza o parte a ecranului, unele tv uri au tuburi subtiri de neon altele au leduri sau becuri cum sunt in instalatiile de brad, si ca sa schimbi acele becuri din tv trebuie comandate exact modelul original, la unele televizoare trebuie inlocuit si panelul ecranul dysplayul care daca e si el afectat numai merita reparatia. Deci ca sa il repari te va costa cel putin 800 lei daca nu mai mult ca sunt piesele si mina de lucru a electronistului.
Il duci frumos la un centru de asistenta tehnica Samsung si cel mai probabil iti vor inlocui benzile de leduri din spatele ecranului.
Am aceeasi problema la un LG care abia a iesit din garantie.
Bun și al tău își mai revin din când în când? Sau sau oprit definitiv... Eu întrb doar să știu dacă este ceva la display că dacă ar fi ceva nu îl mai fac îți dai seama mai bine îți iei altul
Costa cateva sute de lei reparatia. vezi tu daca merita.