| val19 a întrebat:

Va salut. As vrea sa știu cum pot sa minez în pool pe platforma binance.com? Mai jos sunt pașii ce trebuie urmați dar nu prea înțeleg cum trebuie sa fac

1
Connect to Local Network
Connect your PC to the Local Area Network (LAN) where your miner is located.
2
Mining URL Setting
Enter the miner IP on your PC, then go to the configuration page and set mining pool URLs in pool 1, 2, and 3 separately. The last one can be filled in other pools’ URLs.
3
Miner Configuration Setting
Set up your workers as the templates below. The password can be empty.

'Worker' naming: mining account+dot+miner ID; your worker name can be 'Mavrick25.001', if your mining account is 'Mavrick25'
4
Complete
Save and apply your settings and your miners will be connected to pool "Workers" page within 10 minutes

Ma poate ajuta cineva sa îmi explice mai exact, la 1 scrie sa conectez pc-ul dar eu folosesc tableta și am date mobile, deci cum trebuie sa fac? La 2 cum trebuie sa fac, trebuie sa cumpăr mineri sau cum? Și care e pagina de configurare? La 3 ce fac ca eu n-am niciun worker? Și unde trebuie sa fac set up? Va rog sa ma ajutati

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Ca sa minezi Bitcoin sau similare iti trebuie aparatura specializata care costa mii de Euro, care peste 2-3 ani va fi depasita.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Iar afacerile care inchiriaza mineri: daca ar fi așa rentabil n-ar mai inchiria aparatura, ci ar mina pentru ei insisi.

| Adrian5575 a răspuns:

Aceste instructiuni sunt pentru un calculator sau laptop cu windows. Cauta instructiuni pentru android.

| val19 explică (pentru Adrian5575):

Ma poți ajuta sa înțeleg mă bine instrucțiunile pentru laptop?