| yooocosti a întrebat:

Va salut, deci se da urmatoarea problema. Am un router tp link tl-wr841n si am cativa vecini care imi tot cer parola la wifi si din obraz nu pot sa-i refuz, stiu ca exista urmatoarea varianta aceea de a le da parola, a se conecta la net insa in moemntul in care acceseaza ceva sa nu aiba net( ca si cum nu ar fi configurat routerul sau nu ar fi o problema de la furnizor), m-am conectat in trecut la multe retele de genu, erau neprotejate fara parola, semnal full la wifi insa nu puteam sa accesez nimic, acest lucru vreau sa fac si eu celor ce-mi cer parola, imi puteti spune va rog cei ce stiti cum fac asta?

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Le dai parola, lasi sa se conecteze, iar ei memoreaza conexiunea si parola.
In ziua urmatoare schimbi parola, iar ei vor astepta sa se conecteze la reteaua memorata...winking

| Ineys a răspuns:

Ti-e rusine pe banii tai?
Eu le spuneam asa: "Vreti Wi-fi de la mine? Impartim pretul la internet".
Ia uite ce tupeu pe ei ma.
Pai daca vreau sa ma joc ceva si din cauza lor am PING mare, ce facem aici?

| cfrtobias a răspuns:

De la ce firma ai internet?

| yooocosti explică (pentru cfrtobias):

Am net prin ip static de la cineva din localitate care la randul lui are contract cu upc

Am net de la un baiat din localitate care are contract de colaborare cu upc

Da imi intra in setarile routerului, am bagat filtru mac am ascuns ssid dar vreau sa fac varianta intalnita la alte routere si anume are parola, are wifi insa nu are net, ma poti ajuta te rog mult?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii blochezi pe mac. Intrii pe router, si iti apar acolo toate device-urile conectate la router, si adresa mac a fiecarui device. Le blochezi pe alea care nu le vrei.
Si spune-le, ba, netu meu merge greu, si si asa eu il platesc, abia imi merge mie, daca mai intrati si voi, eu stau si ma chinuisa mi se incarce un video sau joc, in 14 mii de ore.
Sau ascunzi ssid, si le zici ca nu duce semnalu pana la ei, sau desurubezi antena si vezi daca mai prinzi acolo macar in camera, asa de proba cand mai vin ei pe la tine, sa vada gen ca e doar semnalu, ca nu ajunge pana la ei.

| IIIshaneIII a răspuns:

Ascunzi ssid-ul (numele retelei din setari)