| penton a întrebat:

Va salut dragilor
Am incarcat cartusele unui multifunctional Lexmark X5495 si da mesajul Black Cartridge replacement required.
Am scotocit Internetul si mi se sugereaza sa le inlocuiesc. Ce este de facut in acest sens? Exista vreo alta metoda de resetare a mesajului?
Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| andreutz a răspuns:

Uneori, calculatorul nu vede cartusele reincarcate, in sensul ca "ramane cu impresia" ca nu au fost incarcate...am patit-o cu o imprimanta normala...eu i-am reinstalat driverele, iar f important, in momentul cand alegi tipul de cartus (te intreaba daca este nou sau folosit) tu alegi ca este nou.astfel il pacalesti si iti va merge, sau cel putin ar trebui... mie mi-a mers, sper sa iti fie de folos...bafta!

1 răspuns:
| Simon a răspuns:

Salut dragule! Mesajul nu se refera strict la faptul ca trebuie sa inlocuiesti cartusul, poate cei care ti l-au incarcat nu l-au inchis bine, poate nu l-ai fixat cum trebuie. Am cautat si eu pe net acum, am gasit manualul tehnic al multifunctionalei tale dar nu am gasit erorile (ar fi trebuit sa dea si o lista cu erori si la ce se refera, fiecare eroare avand un cod) http://www.lexmark.com/publications/pdfs/2007/5400-plus/ro.html Pare rau!