E foarte bun, dar îți recomand ceva de măcar 11, 6 inch, optim 12 inch.
Așa ai o tastatură full size (să vezi ce aiurea e să scrii la o tastatură în miniatură ca la netbook-urile mai mici, apeși aproape de fiecare dată pe câte două taste, mai ales dacă ai și degetele mari). Apoi, un ecran mai măricel nu e așa de obositor ca unul mai mic. Iar ca greutate nici nu-i mare diferență.
Eu îți recomand un Dell Mini 12. Are și răcire pasivă (nu are ventilator), așa că nici nu mai ai probleme cu gălăgia.
Eu zic ca merita. Pentru ce ai spus ca iti trebuie tie este o alegere foarte buna.
@luchass din pacate procesorul lui cu frecventa 1. 33Ghz nu prea ma multumeste. Dar am gasit ceva si mai bun de 11, 8 inch parca, procesor dual core, 1gb ram (suporta pana la 4 gb) si super ieftin dupa parerea mea, cu caracteristicile astea. Este vorba de Clevo M702T de aici : http://www.marketonline.ro/......0gb-1024mb
Oke, mersi de ajutor, chiar mi-a fost de folos info "Așa ai o tastatură full size (să vezi ce aiurea e să scrii la o tastatură în miniatură ca la netbook-urile mai mici, apeși aproape de fiecare dată pe câte două taste"
12 milioane pentru un laptop e relativ putin, cand vine vorba de un mini-laptop de fapt. Intradevar pentru porturi ftp si chestii de genu, nu e nevoie de cine stie ce mare branza de laptop... problema e sa aiba un wireless calumea, pentru a nu te trezii ca e slaba conexiunea de net ...
Ca o idee generala, eu as mai astepta pana as strange 20 - 24 de milioane si as lua unu mai serios. Nu stii niciodata cand mergi undeva cu el si vrei sa te uiti cu iubita la un film... sau sa lucrezi pur si simplu pe el... e prea mic de 8-9 inci
anonim_4396 întreabă:
Anonymus100 întreabă: