| NicVal74 a întrebat:

Va salut va rog sa ma ajuta-ti intr-o problema am ceva adrese de internet shortcuturi si nu pot sa le accesez cand dau double click pe ele stau si astept mult si bine iar daca dau click dreapta pe shortcut nu-mi arata open with... va.rog sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema multumesc anticipat

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Shortcut uri la adrese de internet? ce o mai fi si asta?

| K0sti a răspuns:

Adresele se tin in browser, in bookmarks, decat faci click pe ele, ca de aia e bookmark! Sau le salvezi ca link-uri intr-un document text! Nu shortcut-uri!

| Nelu62 a răspuns:

Am si eu asa ceva, pentru ca nu mai trebuie sa deschid prima data browserul, sau in caz ca schimb browserul am marcajele bine mersi.
Problema asta nu am avut-o, dar incearca sa dai clic dreapta pe comanda rapida> proprietati> in fereastra "Document web", in caseta URL lipeste adresa pe care ai copiat-o din caseta de cautare a browserului dupa ce ai accesat site-ul> se aplica> ok. Mai poti sa le faci din nou: clic dreapta pe desktop> Nou> Comanda rapida> copiezi adresa site-lui din browser si o lipesti in fereastra care ti -a aparut pe desktop> urmatorul> o botezi> terminare.