anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vad ca orice drivere pentru placa mea video (gforce 4 mx 440 cu agp 8x) as instala, vechi sau nou, nu merge 100%, deoarece nu-mi merg nici macar jocurile. Incerc sa intru in Warcraft sau Diablo 2 mai ales si mi se vad doar primele doua introduceri de la Blizzard, apoi ecran negru. Uneori se aude muzica pe fundal dar nimic mai mult. Uneori nu se aude deloc si imi da doar ecran negru.

Sa fie de la hard ca nu se "pupa" cu placa video?

ST3160815A >- acesta e HDD-ul.

Procesorul este un AMD Athlon 64mb, XP 1800+ SI 1.53 GHz. 768 RAM.

Poate trebuie sa fac niste setari la HDD? Sau ce...ca, chiar nu-mi dau seama!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceea ce descrii tu nu are treaba cu incompatibilitatea dintre placa video si HDD.
Placa video este destul de depasita si nu este una dintre cele mai reusite placi video de la Nvidia fiind una de buget.
Cel mai bine ar fi sa cauti site-ul producatorului placii video si sa downlodezi de acolo ultimile drivere pentru aceasta placa video sau sa mergi la nvidia pe site si sa selectezi din acea forma placa ta pentru ca iti vor recomanda o versiunea mai veche care sa fie compatibila.
Astfel de probleme pe care le descrii ar mai putea aparea si de la lipsa codec-urilor din sistem pentru ca unele jocuri au filme de introducere si nereusind sa le incarce se blocheaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unele jocuri nu merg cu anumite placi video. Intra in faq. txt, setup. txt sau vezi ce txt-uri are CD-ul cu jocul si vezi ca la un moment dat iti spune ce placi video nu suporta jocul.