| Etro a întrebat:

Venind școala am nevoie de o tabletă cât de cât ok. Aș alege dintre Huawei și Apple dar nu peste un buget de peste 1700 de lei. Care tableta este mai bună și să aibă mai multe funcții?

4 răspunsuri:
| Michaeel a răspuns:

De obicei, telefoanele sau tabletele de la Apple sau orice de la firma aia nu tine foarte mult și în ciuda numelui firmei, produsele lor nu sunt de durata. O tableta de la ei costa foarte mult și nu cred ca ar întra în bufetul tău. Mai bine ceva de la Huawei sau Samsung(în special de la Samsung, ei au tablete mult mai bune)

| Edisor27 a răspuns:

Am detinut timp de 3 ani telefoane Huawei, nu am nimic de reprosat față de ele. Raport calitate-preț excelent. Tablete de la ei nu am avut dar sunt convins ca sunt mult mai buna decât cele de la Apple. La firma Apple, doar numele e de ei

Bula
| Bula a răspuns:

Huawei si Apple sunt doua firme mari, fiecare avand sute de produse.
Eu ti-as recomanda un calculator personal /laptop, fiindca sunt mult mai performante si rezistente decat o tableta sau un telefon sia au o gama mult mai mare de programe ce se pot instala /folosi pe ei.

| Panamax a răspuns:

Nu se pot compara pocnitorile de Huawei cu cele de la Apple vreodata.
Am laptop cu i5 din 2011 care tine si azi pe baterie 3 ore, tableta din 2014 si n telefoane in familie iphone.
Nu s-a defectat nimic vreodata.