Eu sunt expert in testarea rezistentei obiectelor, am obiceiul sa aplic forta bruta cand ma supara deci, din toate telefoanele pe care le-am avut numai Nokia ricoseaza intreg din podea/pereti... si apoi sa mai si mearga ca toate celelalte de la prima aruncare m-am ales cand cu display-ul spart, cand cu carcasa sparta, anumite componente lipsa, probleme la soft, camera dereglata... Nokia e cel mai rezistent si cine ma contrazice vorbeste prostii.
Calitatea se intalneste foarte greu, in zilele noastre totul se fabrica in serie(cat mai repede), pentru producatori conteaza cantitatea nu calitatea, asa ca daca vrei ceva de calitate o solutie buna e Nokia chiar daca e un pic mai scump. Am avut Nokia si am fost multumit
L-ai luat la second hand? Daca da, probabil avea piesele in interior lipite prost sau era umblat in el. Daca e din magazin, inca e in garantie. Du-te si cere banii inapoi si da-le cu telefonul in cap. (bine, poate fara ultima parte)
Nokia e cea mai tare. Tatal meu are un telefon de 5 ani se zile cumparat, si inca mai merge, aa si am uitat sa zic ca tata lucreaza in constructii si va dati seama ce praf e pe acolo, si acest tel inca mai tine. Eu tot un nokia am, il am de vreo 2 ani si niciodata nu am avut probleme cu el.
Cica i s'au intrerupt niste cercuite! dar tot ma oftic ca am dat destui bani pe el si de la o cazatura s-a dus! nu era luat la mana a 2-a. abia aparuse si l'am luat.au spus ca daca vreau sa il repar o sa ma coste mai multe decat daca mi'as lua unul nou...deci...raman la concluzia ca NOKIA este cea mai buna producatoare de telefoane...restul'.
Depinde ce s-a stricat. Daca este carcasa aia se schimba, daca a fost afectat procesorul sau un circuit nu se poate repara.
Ce ti s-a stricat la el? displayul? este destul de frum telu... dar si foarte fragil... poti sa intrebi la un shop gsm... ce mai poti face cu el
Pai poate nu era modelul original de la Samsung care de obicei sunt facute in Korea... poate era Made in China.