In ultimii 12 ani nu mai m-am atins de window$
Acum am luat un ssd nou nouț.
Stiu de unde se trage si o sa va dau si voua rezolvarea.
Acum ma culc ca am muncit mult si ma doare pancreasul.
Dar cand ma trezesc o sa ma uit mai cu atentie si poate va fac si un video pentru ca poate mai foloseste la careva.
Nu-ți mai bate capul cu windows 7, oricum Microsoft a renunțat la el, nu se mai fac update-uri. Rămâi pe Linux, este incomparabil mai bun.
Linux-ul este extraordinar de bun dar nu pentru chestii facute pentru Microsoft cand vine vorba de comunicare prin can rs232 rs485 scada... LPT, nu gasesti documentatie, toate exemplele sunt date pentru windows, toate programele sunt facute pentru windows, asa ca are si windows-ul partea lui utila pentru ca cei ce au dezvoltat ubuntu sau alte distributii de linux nu sau ingramadit sa faca un WINE EMULATOR care sa poata prelua si usb-urile sau sa poata tolosi mufa de LPT nativ cu comenzi exact ca si cand ar fi in windows, si daca am mai multe programe care trebuie neaparat sa comunice intre ele cand a venit semnalul pe x pin de la lpt sa genereze un alt semnal prin TTL ce fac la linux cum le fac sa vada seriale virtuale. e complicat rau de tot si nu am timp
Tie chiar iti ocupa foarte mult, nu stiu daca asa e la windows 7, dar eu cand am instalat windows 10 imi ocupa 22gb. 37gb nu cred ca e in regula
L-am lasat sa isi faca upgrade update tot ce a dorit el pentru ca eu vreau sa interconectez cu acest calculator ceva dispozitive ce merg pe diferite porturi rs232 rs485 TTL USB
Si cateva device-uri car elucreaza pe LPT
Asa ca m-am gandit sa il las sa isi faca treburile pentru ca ma gandeam eu ca isi va imbunatati si comunicatiile pe diferite protocoale.
Asa ca acum tare banuiesc eu ca si-a downloadat undeva aceste executabile cu ajutorul caruia a facut update la windwos si a uitat sa le stearga!
Momentan nu am instalat nici un program
Oricum am o mica problema de si am instalat driverel de la IBM pentru ca am un laptop IBM X230 face figuri la card reader spune ca nu sunt driverele bune. l-am lasat sa isi isntaleze si singur cu un program automat fabricat de IBM direct de la ei de pe site si pana la urma programul imi comunica ca driverele au fost instalate cu succes si ca nu mai are nimic de instalat. iar eu vad la device mandment ca are o eroare pe memory card reader dar nu ma deranjeaza prea tare pentru ca si asa nu am de gand sa il folosesc.
PCI\VEN_1180&DEV_E822&SUBSYS_21FA17AA&REV_07