Nu cred ca l am mai instalat de 2 ani. nu e nevoie de il reinstalezi odata la 4 luni, e mai simplu sa ai grija de el.
Salut.Deci la inceputul carierei mele de...pc-ist, reinstalam si la 3 luni.Asta din cauza ca nu stiam de ce merge greu, se blocheaza, nu se inchide cum trebuie, dadea erori peste erori si simpla metoda era sa reinstalez windows-ul.Bun.In timp ce am capatat cat de cat experienta, am descarcat si instalat vreo trei programe care imi tine pc-ul curat. Nu fac reclama dar e vorba de;
1. Eset nod 32 antivirus
2.superantispyware
3.cleaner portable
4. advanced systemcare
5.adware cleaner(program pentru a dezinstala si sterge noi pagini setate ca browser)
Ei bine, cu aceste programe scanez la 3-4 zile sau cand mi se pare ca pc-ul meu nu se misca bine. Am mai multe programe de curatat si 2 antivirusuri pentru ca ca ce nu gaseste unul, gaseste celalalt, Par exepl.eset nu agasit nimic, in schimb superantispyware a gasit. Deci sa maganndesc bine cred ca din luna noiembrie sau decembrie nu am mai reinstalat windows-ul.Am xp sp 3 si merge trasnet.Bine ca nu am jocuri mari.Jocurile mari, nu se inchid bine, asta da erori peste erori si din nestiinta imediat reinstalam windows-ul ceea ce nu prea e convenabil.
Uite asa invat si eu!
Spui ca ai 2 antivirusuri. Stiu si eu ca niciunul nu vede totul. Totusi, nu consuma resurse, nu merge PC-ul mai greu? Multumesc.
Nu,deloc mai greu.Depinde si de rabdare.Doua,trei secunde pana se deschide browserul sau fila doorita, ti se pare mult?
Nu, nu mi se pare mult. Ma temeam de mai greu. Stateam la indoiala dar acum m-am hotarit: mai pun unul. Multumesc, iti dau voturi aici si mai sus.
Nu tin neaparat la voturi, nu candidez nicaieri, vreau doar sa ajut.Acum depinde de ce antivirus ai si care vrei sa-l mai bagi.Nu stiu cate resurse papa ce vrei tu sa mai bagi.Iti doresc suscces.Vezi ca am raspuns mai sus ce programe am, incearca-le. O sa ramai surprins cate gaseste advanced systemcare.Baftaaa
Am citit tot, de asta am indraznit sa-ti cer sfatul. Multumesc. Eu am obiceiul sa scanez din cind in cind si cu alte programe antivirus pe care apoi le dezinstalez. Intr-adevar, gasesc si ele cite ceva.
Nici eu nu "candidez" pentru nimic. Dar vad ca pe aici...