Cand viata iti da pere si mere, alege portocale.
HTC One. e mult mai echilibrat ca pret/performanta.
arata mai bine, se simte mai bine in mana(are carcasa matalica), bateria tine mult mai mult.
S4 o fi cel mai bun dar iti mananca bateria in draci
5S. nu comentez
Eu as alege Samsung Galaxy S4.Este mult mai performant, un ecran si o camera net superioare, este mult mai ieftin iar 5S este aproape la fel ca 5
Uita-te la aceasta comparatie si vei vedea ca S4 este mult mai bun din toate punctele de vedere
http://www.phonearena.com/....../7710,7597
Samsung Galaxy S4. De ce? Mi-am dat seama că bateria de la iPhone durează neobișnut de puțin. Adică al meu, îl folosesc în total o oră pe zi și mi se și consumă. Pe când la Samsung Galaxy S4 mi se pare că ar dura mai mult, o prietenă are și nu i se descarcă foarte mult și foarte repede. Cred și eu... Alegerea e a ta. Ah, apropo, și când se strică, se repară mai greu iPhone-ul. Pa!
Samsung Galaxy S4. De ce? Mi se pare mult mai bun decat Iphone 5s. Ramane la alegerea ta.
Imi plac amandoua, dar Samsung Galaxy S4 deoarece este mai bun si cum sa ti zic Iphone 5 (toate care au fost lansate pana acum) daca s o stricat s o stricat si se repara greu, are bateria cum s ar zice''blindata'' de telefon, chiar daca Apple este o firma foarte buna si Samsung este un la fel de buna! Alegerea mea Samsung Galaxy s4.
Clar Iphone 5S deoarece eu am 4S si are o memorie incredibila si cred ca 5S o are dubla ca 4 mai bine iei Iphone