anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce ati alege dintre:

PlayStation 3 320 GB + Uncharted 3

Xbox 360 250 GB + Kinect + Kinect Adventures + Forza Motosport 4

PS Vita (pre-order pack) Wi-Fi

? Dau funda pentru cel mai motivat raspuns

Răspuns Câştigător
| andreyuu a răspuns:

Daca vrei portabilitate, ia-ti un PS Vita, are grafica destul de buna, nu-i rau deloc.
Daca vrei o consola pentru acasa, alege 100% Xbox, pentru grafica lui, pentru senzorul kinect, pentru spatiul mare de stocare.

8 răspunsuri:
| Luciano2b2 a răspuns:

In nici un caz sa nu alegi Xbox, este un ca un pc doar ca este special conceput pentru jocuri, o mare pacaleala. Iti recomand din toata inima un PS3, al meu suporta orice fel de joc vechi sau nou e super ok happy + ca designul unui Xbox e slab, mult plastic alb cam inestetic

Răspuns utilizator avertizat
| Reminisce a răspuns:

Într-adevăr, dacă vrei portabilitate poți să alegi PS Vita care se va lansa pe 22 februarie.

Dacă vrei să alegi între PS3 și Xbox 360 trebuie, în primul rând, ai un televizor HD!
De ce aș alege Xbox 360:
*Kinect! Este un device extraordinar, însă are și o mare problemă: spațiul! Într-un apartament obișnuit din România Kinect nu merge. Îți trebuie un spațiu de cel puțin 4m*4m ca să-l folosești.
*Xbox Live. Serverele merg foarte bine, dar accesul la acest serviciu se plătește. Te costă în jur de 150-200 de lei/an.
*Jocuri exclusive: Forza, Halo, Alan Wake, Gears of War.
*Jocurile multiplatform au un + grafic în comparație cu cele de pe PS3. Doar dacă ai ambele console conectate la 2 televizoare poți să vezi diferența.

De ce aș alege PS3:
*Dacă Xbox-ul are Kinect, PS3 are Move! Găsești mai multe detalii pe internet. Este la fel de bun ca și Kinect(părere personală) și nu ai nevoie de atât de mult spațiu.
* PS Network - Serviciul de internet al celor de la Sony. Nu plătești pentru el, serverele se mișcă ok.
*Jocurile exclusive! După părerea mea, la acest capitol PS3-ul câștigă. Sunt jocuri extraordinare cum ar fi seria Uncharted(dacă te hotărăști să-ți iei pachetul cu U3, trebui neapărat să le joci și pe primele două din serie), Heavy Rain, seria Killzone, seria Resistance, seria God of War, seria Gran Turismo + multe altele.

Nici la Xbox, nici la PS3 nu ai nevoie de un spațiu de stocare mare. Cred că 150GB sunt suficienți pentru salvări și demo-uri.

Eu aș alege PS3!
Un sfat: orice ai alege, nu moda consola și cumpără-ți doar jocuri originale!

| anonim_4396 explică (pentru Reminisce):

Cine chiar din Romania care traieste civilizat nu are un tv HD? Doar ca spatiul din sufrageria are 5*3 si ceva, si tv-ul e asezat in lat. Dar problema se poate rezolva, pentru ca am si casa big grin.
In legatura cu PS3-ul, stiu si eu cat de misto e, doar ca are conectivitate g, nu n, la fel ca Xbox-ul. PS Move se ia in pachet, dar am nevoie de spatiu de incarcare special, care costa si ala. In plus, EyePet nu e atat de "interactiv" ca Kinectimals. Si alte jocuri ca Sports Champions sunt prea serioase. In plus, vreau sa ii implic si pe parinti in asta. Un Dance Central, 1, 2 sau 3 e bun de un workout familial. Nu sunt acel hardcore gamer, dar imi place sa joc ocazional jocuri ca Skyrim, MW3, Infinity blade sau Nova pe iPod. Ca sa fiu un pic mai clar, am avut PS2, PSP si Wii. Zic ca am stat un pic prea mult cu controllerul in mana si vreau sa incerc ceva nou, gen Kinect, nu PS Move, ca m-am saturat de Wii. De online membership nu-i problema.

| AlexisZLS a răspuns:

Xbox 360=in the best and PS Vita

| anonim_4396 explică (pentru radioboy):

Deci intre un PS3 si un Xbox sa aleg Halo 4. Genial de-a dreptul. Oricum intrebarea era cam invechita, dar mersi de raspuns oricum, chiar daca nu mi-am luat Xbox in final. PS3 FTW!

| needforspeed22 a răspuns:

Xbox,e destul de bun chiar daca nu are 320 gb ca playstation