| GreyRose a întrebat:

Voi ce ati alege dintre : Windows si Android? Cel/cea care imi va da mai multe beneficii si dezavantaje va primi funda!

3 răspunsuri:
| test1999 a răspuns:

Android :

- ii poti face root pentru a instala orice versiune preferi
- ai o gama variata de aplicatii in Google Play, in plus poti descarca aplicatii de pe net care sunt cu plata, ceea ce nu-i deloc recomandat, deoarece poti lua virusi si putin respect fata de autor nu strica

Windows Phone :

- telefoanele Nokia cu sistemul de operare windows phone exceleaza la durata de viata a bateriei
- securitatea telefonului este mai buna
- nu exista nici un fel de lag, n-am intampinat deloc probleme, nici la telefoanele mai slabe, cum ar fi Nokia lumia 520.
- nu avem o gama variata de aplicatii, insa avem pentru bloggeri o aplicatie de wordpress, ceea ce ma ajuta foarte mult.
- aplicatia facebook este foarte proasta ( chiar si cea platita ).

| DeyCj a răspuns:

Android
Este un sistem de operare Linux, deci de 2 ori mai sigur decât o platformă cum este Windows-ul, care fie el și Phone tot vulnerabil la atacuri este.
Un sistem Andriod exploatat conform îți oferă o securitate sporită a datelor, deoarece are un sistem de criptare a cestora foare bine pus la punct
Securitatea transferului de date pe Wifi, este apropate nedecriptabilă deoarece daorita pach-urlor de securitate implementate de comunitatea oppen Souce, este mult mai sigur.Nu e tot una să contribuie o gașca de 100 oameni(de exemplu) la o soluție de securitate sau o comunitate internațională de sute de programatori cu experiență la asta.
Prefer să mă opresc aici, deoarece dacă ar fi să continui aș scrie un articol întreg.
Succes

| Antonescu13 a răspuns:

Salut,

Eu unul as alege Android... Sa nu uitam ca windows e de mai putin timp pe piata si mai are pana o sa ajung la fel de popular.

Întrebări similare