Eu am şi Desktop şi Laptop, însă îl prefer pe cel din urmă.
Laptop-ul îl pot lua peste tot cu mine, e al meu personal deci pot să-l umplu cu ce mă taie pe mine capul şi aşa pot să stau până la ce oră vreau, fără să-i deranjez pe ceilalţi din casă. Plus, e mai comod.
Am si desktop, si laptop. Laptop cand sunt plecat pe drum, e bun, mai verifici un mail, mai vezi un film. Prefer desktop-ul. Cand sunt plecat, nu am de ales, asta e.
Prefer laptop că merg mult în excursii și mi-e mult mai util, chiar dacă am și PC.
Laptop.Il prefer pentru mobilitate, conexiunea wireless, utilizare in caz de pana de curent, performante. O seara linistita
Du-te ma cu filosofiile tale, numai mintii atata ca-ti creste nasul
Si in + un pc care nu are un voltaj mare inseamna ca se ridica la stadiul unui pentium 1 sau 2 , nu mai visa cu ochii deschisi la voltaj mic la un quad core/i7 cu grafik de 1-2gb jucandu-te 16/24 pe joc care forteaza voltajul etc
Si tu vorbesti de 200w? , lol de unde si pana unde consuma laptopul 200w, poate 30
Vezi sa nu mai documenteaza-te putin inainte sa comentezi sunt PC Do-It-Yourself care nu sunt chiar asa puternice, dar care se adreseaza utilizatorului normal, care stie sa stea pe net, fara jocuri solicitante! De exemplu: Intel Atom, AMD seria C. Astea inseamna (mini) performanta la pret si consum redus. Acum sa te vad cum iti cade fata
Omule, uita-te aici : http://www.mini-itx.com/default.asp si vezi detalii :)
Orice ar fi sa stii ca, chiar acel pc de 20W iti intrece laptopul la toate capitolele daca te-ai uita mai atent, ai vedea link-ul pe care l-am lasat, si ti-ai schimba parerea. Dar romanul tot roman e. ciocul mic si joc de glezne ca altceva n-am de zis in fata unor oameni ca tine. si apropo. de cate ori ai dat pe la ora de romana? 486 are *** te-am pupat!
Am Desktop, si cred ca se lucreaza mai usor pe el decat pe laptop, deoarece spatiul este mai extins... deci prefer DESKTOP-ul
Am laptop si desktop dar prefer desktopul acasa si laptopul daca plec in calatorie normal
Le am pe ambele dar prefer laptop, iar daca vrei un laptop bun incearca unul vaio ..eu am vaio si e ff bun si nu costa prea mult e in jur de 40-50 de milioanedar daca preferi ceva mai ieftin si tot de la vaio mai sunt niste laptopuri micute care costa can 25 - 30 de milioane sper ca ti-am fost de folos
Ambele. cred ca sunt necesareamun2.eu prefer laptopul pentru. ca se poate "plimba"...