anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce aveti?
Laptop sau Desktop?
Ce preferati mai mult?
Funda happy
Nu vreau motive..doar sa spuneti ce aveti si ce preferati atat happy

Răspuns Câştigător
| AnimeChu a răspuns:

Eu am şi Desktop şi Laptop, însă îl prefer pe cel din urmă.
Laptop-ul îl pot lua peste tot cu mine, e al meu personal deci pot să-l umplu cu ce mă taie pe mine capul şi aşa pot să stau până la ce oră vreau, fără să-i deranjez pe ceilalţi din casă. Plus, e mai comod.

37 răspunsuri:
| Kyrie a răspuns (pentru MariusF23):

Vai, m-ai flatathee hee, laptopul meu nu e chiar asa de varza orikuhee hee, merg jocurile care cer 256-512 mbhee hee

| Minks a răspuns (pentru Kyrie):

Nu despre voltaj e vorba, voltajele folosite de un PC is mici, cel mai mare voltaj pe care o sa il intalnesti pe rail-ul de 12v al sursei. Tu vorbesti despre consumul de energie electrica / ora, nu despre voltaj.

| MariusF23 a răspuns (pentru Kyrie):

Sa stii ca nici eu nu am pc foarte praf, chiar e foarte nou happy eu am zis de ala asa ca o sugestie. eu sunt foarte bucuros cu core 2 quad pe care il am. daca mai vrei detalii dai replylaughing

| CharlieHarper a răspuns:

Prefer laptop că merg mult în excursii și mi-e mult mai util, chiar dacă am și PC.

| Korrawi a răspuns:

Am si desktop, si laptop. Laptop cand sunt plecat pe drum, e bun, mai verifici un mail, mai vezi un film. Prefer desktop-ul. Cand sunt plecat, nu am de ales, asta e.

| thecakeisalie a răspuns:

Am un desktop. Ecran mult mai mare.

| ooliveer a răspuns:

Am Desktop, si cred ca se lucreaza mai usor pe el decat pe laptop, deoarece spatiul este mai extins... deci prefer DESKTOP-ul happy

Întrebări similare