Ca sa-i demonstram Mosului cat de harnici suntem, ne-am hotarat sa ne transformam in ajutoarele lui si sa-i oferim cateva idei de cadouri, sa-l scutim de a mai pierde timpul printre sutele de portabile existente pe piata. Mai jos sunt recomandari de ultrabook-uri, laptop-uri si tablete care ar sta bine sub bradul fiecaruia. Si voi va puteti inspira din recomandarile noastre si sa-i scrieti Mosului.
Anul 2012 a fost unul al ultrabook-urilor. Noua categorie de portabile a fost lansata in 2011 si a fost definita de cateva caracteristici recomandate de Intel. Acestea trebuiau sa fie subtiri, sub 18mm si usoare, sub 1,4Kg. In 2012 situatia s-a schimbat putin. Acum s-au particularizat si s-au adaugat noi criterii. Asa au aparut ultrabook-uri de 15.6 inch, cu hard disk-uri hibride si placi video dedicate.
Un cadou frumos din aceasta categorie ar putea fi Lenovo IdeaPad U310 cu procesor Intel Core i5-3317U 1.70GHz, 4GB memorie RAM DDR3, stocare hibrida 500GB + SSD 24GB, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 8 – 2.999,99 Lei – Un ultrabook cu un raport calitate/pret/performanta foarte bun. Are autonomie de pana la 9 ore, performante bune dezvoltate de procesorul Ivy Bridge Core i5, structura compacta. Il recomandam, in special, studentilor.
Finalul de an 2012 ne aduce notebook-uri cu ecrane touch si Windows 8. Pe piata sunt foarte multe modele care vin echipate cu tehnologii de ultima generatie si la preturi pentru toate buzunarele.
Laptop Asus X202E-CT035H (alias S200) cu procesor Intel Core i3-3217U 1.80GHz, Ivy Bridge, 2GB, 320GB, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 8 – 2.499,99 Lei – Este cel mai ieftin laptop cu ecran touch si Windows 8. Se mai face remarcat prin constructie si portabilitate. Nu-i asa ca ati vrea sa il gasiti sub brad?
Piata de tablete a crescut si ea. Au aparut tot mai multe modele cu Android, au fost lansate si cele cu Windows 8 si RT, iar Apple a ajuns la a 4-a generatie de iPad plus un iPad Mini. Au aparut tot mai multe aplicatii si optiuni de utilizare. Asa ca este bine sa aveti o tableta prin zona, iar daca vine de la Mos Craciun, cu atat mai bine!
Tableta Google Nexus 7 cu procesor NVIDIA Tegra 3 Quad-Core 1.2GHz, 7 inch, 1GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, 3G, Android 4.1 – 1.499,99 Lei – Este o tableta simpla, frumoasa, se misca bine in orice aplicatie, practica si usoara. Modelul recomandat are si 3G pentru a beneficia de internet chiar si atunci cand nu aveti un Wi-Fi prin zona.
iPad mini Cellular 32GB, 4G, Negru – 2.769,99 Lei – O tableta pe care am testat-o si am ramas placut impresionati. Se misca foarte bine, practica, usor de utilizat in diferite medii. Pentru fanii Apple, noul iPad Mini poate fi o solutie foarte buna de cadou. Mosule, nu uita de iPad generatia a 4-a cu Ecran Retina, o alternativa cand ecranul de 7.8 inch de la iPad Mini este prea mic.
Lista noastra de cadouri e lunga, dar am vrea sa stim si care sunt dorintele voastre!
Deci, ce portabil ati trecut in scrisoarea catre Mos Craciun?
Eu le vreau pe toate, cat mai multe sa nu mai am loc in casa de ele.
Dar tu ce cadou iti doresti de Craciun?
Speram sa avem cu totii parte de ea! Multumim!
Ceva de care sa imi pot aduce aminte si peste cativa ani..si sa o/il folosesc mult
Speram sa o primesti! Multumim pentru raspuns!
Ne bucuram ca va putem fi de ajutor! Multimim pentru aprecieri!
Nu te mint, doar te iubesc
Eu am cerut beyblade-ul Ultimate Gravity Destroyer Stamina si pe John Cena de jucarie
In primul rand, sa stau cu toata familia,sa ne dea Dumnezeu sanatate,mie, familiei mele si voua tuturor, in al doilea rand, un telefon nou, n73-u s-a demodat rau
Asa sa fie! Si pentru tine tot ce iti doresti! Multimim pentru raspuns!
Nici noi! Ne multumim chiar cu amandoua! Multumim pentru raspuns! Sa-ti aduca mosul tot ce iti doresti!
Eu mi-am dorit permisul de conducere, si iete ca l-am primit .In rest sanatate, ca de restul ma ocup singur si ajutat de familie.
Sa-l folosesti cu drag si cu prudenta!
Iti dorim sa primesti exact ce iti doresti! Mai repede de la iepuras, decat de la mos!
O tableta, lego ninjago super sonic raider, si 58 de dolari, ori beyblade phantom orion skeleton version in loc de bani