| untu a întrebat:

Voi ce parare aveti ca s-a intors concursul,,SUPERBINGO METROPOLIS" este de incredere? S-ar putea sa fie vorba de escrocherie,asa cum s-a mai intamplat in primele doua sezoane( TELEUROBINGO SHOW si SUPERBINGO METROPOLIS urmat de scandaluri in legatura cu biletele si taloanele aruncate! A jucat cineva si a luat banii de premii de la bilete si de la concursul telefonic? Este adevarat sau fals ca au aratat castigatorii sumei fabuloase, ca au facut vile,au masini luxoase,,,,etc! Aveti incredere in jocuri de noroc? Trebuie sa mearga cineva acolo si sa cerceteze si sa vada ce fac si ce pun la cale ei, mai ales Romica Tociu si Cornel Palade? Mie teama ca nu trebuie sa fie aranjate perubedenie si sa fie jocuri masluite!

2 răspunsuri:
| Madaliinaaa a răspuns:

Eu nu cred în porcăriile astea, sunt ca nişte jocuri de noroc. Mi se pare o chestie total aiurea, de ce ar da atâţia bani oamenilor? Pentru ce? Hristos a înviat.

| Allrx a răspuns:

Mi se pare o idiotenie, adica, n-au de unde sa dea atatia bani. Am o impresie ca este o mare escrocherie in emisiunea asta. Funda, te rog!